reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Kruszynka123 też nie wyobrażałam sobie mieć syna, a teraz szaleje za nim, aż się boje, że córki tak nie pokocham... Głupie gadanie po prostu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kruszynka123 też nie wyobrażałam sobie mieć syna, a teraz szaleje za nim, aż się boje, że córki tak nie pokocham... Głupie gadanie po prostu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście masz rację chodzi mi tylko że te wszystkie odstępy są guzik warte [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, dokładnie trzeba czekac. Mam nadzieje ze skok będzie jeśli nie jutro to najpóźniej pojutrze, bo nie chce za duzego cutoff.
Justyna, nam to nie musisz pisać. Wiadomo podstawa to zdrowe dziecko, ale pragnienia można mieć.
Szczypiorkowa, dobry plan. Zdrowe odżywianie, idzie wiosna wiec moment optymalny na zmianę trybu życia.
Mihasia, dokładnie. Poki co królowały staraczki na dziewczynki. Proporcje ciut się wyrównują. Oo ładnie pociągnęła. Ja miałam podobnie cos 8,5kg na plusie. Tez zasługa diety bo miałam cukrzyce ciążowa i od OK.25 tc jadłam głównie warzywa i ryby na parze.
Dziewczyny, ja z kolei mam wrażenie ze to planowanie zwiększa szanse na upragniona płeć. Miewam dni kiedy mam myśli, ze No kurcze już jestem starsza wiec środowisko pochwy się zmieniło, mąż od dłuższego czasu na OLE i Lukrecji i ma mniejszy power wiec musi się udać. Kolejnego dnia myśle wręcz przeciwnie, ze małe szanse bo u męża chlopiarnia. I tak w kolko...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica mój bierze Ole szyszki i lukrecję miesiąc i normalnie jak dziad jakiś heh
Ospały i zmęczony szok
Aż się martwię ;

reklama
@Justyna_maj2017 witaj, ja też na chłopczyka więc będziemy się wspierać nawzajem:) Kiedy planujesz zacząć staranka? Ile masz lat jeśli można wiedzieć?
Ja mam cudowną córunię 1,5 roczku, z samiutkiej owulacji więc ciężko mi cokolwiek przyjąć za plan i chyba znowu spróbuję metodą BDM do tego od kilku miesięcy jestem na wiesiołku, jem codziennie banany, pomidory, ziemniaki, nasiona Chia do wszystkiego, piję zieloną herbatę, suplementuje potas, wit D, ogólnie ciągle sobie podjadam choć to jest dla mnie najgorsze bo nie umiałam do tej pory, ale czego się nie robi dla marzeń:)

Dziewczyny dzisiaj przeszłyście same siebie- ponad 100postów, niestety nie udało mi się wszystkiego doczytać, bo dziś miałam ciężki dzień, ale cokolwiek widziałam.
@Gosica, czekasz jeszcze na strzał? Testy pisałaś że znowu dziś pozytywne? A jak śluz?
@leeleeth , a jak u Ciebie cykl?
@Miciur-ka , jak sytuacja?
@szczypiorkowa12345 , @Kruszynka123 dziś już lepiej się czułyście?
Przepraszam, że pytam być może o to co dziś pisałyście, ale nie jestem w stanie przerobić bo zejdzie mi sie pół nocy:(

Do góry