reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Belle-jak tam.ze slodyczami bo ja od rana mysle tylko o tym hahha [emoji23] no i o moim tescie rzecz jasna [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam kobietki :-)

Miciurka a mam pytanie załóżmy sexy w 9dc a potem w 15 dc a owu w 17dc.
Czy te sexy w 9dc traktować jako falstart ? Zmieniają środowisko w pochwie itp ?

I jeszcze jedno skoro abstynencja nie polecana w powyżej 35r z to ilu dniowe nasienie jest najlepsze na córkę?

Trzymam kciuki za Twój test należy:) powtórz jutro :)

Ja właśnie jadę do domu na śniadanko mniam.

Leeleth kciuki żeby temp rosła i rosła :)

@Miciur-ka testy ciemnieją, represja nie używałam a teraz już po ptakach? [emoji23][emoji23][emoji23]
1520507424-53d55651df3aaf37-aaaaaa.jpeg

Znowu panikuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak całe planowanie poszło w las przez takie cos to sie popłacze [emoji85]

@Gosica [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Oby to był ten cykl!

@Kruszynka123 za wizytę [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Przepraszam ze tak wyrywkowo i nie do każdej ale mam w domu totalny chaos, ledwie kojarzę jak sie nazywam [emoji87][emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
@Miciur-ka ja tam widzę cień....:)
Wszystkim wam życzę żebyście swoje święto obchodziły każdego dnia w roku nie tylko dziś :D
U mnie postanowione...po @ idę do ginka :D ustalamy pewnie plan staran dostajemy recepty i zaczynamy działania :D trzymamy kciukasy za córunie :D

reklama
Huk ja slepa jestem [emoji23]
Wiecie co to albo falszywiec albo taki pozytyw co narazie mega ledwo widac,
Musze jeszcze obczaic bo jedna dziewczyna pisala ze jej pozytyw wyszedl falszywy i dala batch no. Zobacze moze tez je mam lol

Luisa-to juz bym sie bala.ze seks dosc blisko owulacji i to 2 i zmienisz sobie srodowisko , leeleth ma przerwe 2-3 tyg to duuzo , a te kilka dni to jednak moze zawazyc na płci, -mozna nie mowie ze nie ale to wtedy moze byc 50/50 anizeli z wiekszym % dziewczynkowym
Mam nadzieje ze rozumiesz moj bełkot [emoji23] , nasienie najlepiej dla Ciebie jesli nie mozesz abstynencji to mysle ze z 2 rzutu zeby zmniejszyc sperm count -liczebnosc

Leeleeth- moze uzyj rephresh na palec , malo i pozniej sprawdz paskiem ph chociaz nie wiem.czy juz nie za pozno ;)
Bo temp wyglada ladnie

Baby girl -ja nie wiem.sama dodam wam.jeszcze jedno zdjecie zrobilam kolo lh zobacz czy na hcg cos widzisz

Mihasia-tak jak mowi leeleeth cut off czyli odstep.seks a owulacja 2 dni przed owulka seks to 2 dni cut off

724824315b530be620b773b921500389.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry