reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Maciurka ja nic nie widze ale na zdjeciach zawsze gorzej widac. A probowalas zrobic negatyw?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Witam kobietki :-)
Miciurka a mam pytanie załóżmy sexy w 9dc a potem w 15 dc a owu w 17dc.
Czy te sexy w 9dc traktować jako falstart ? Zmieniają środowisko w pochwie itp ?
I jeszcze jedno skoro abstynencja nie polecana w powyżej 35r z to ilu dniowe nasienie jest najlepsze na córkę?
Trzymam kciuki za Twój test należy powtórz jutro
Ja właśnie jadę do domu na śniadanko mniam.
Leeleth kciuki żeby temp rosła i rosła
Miciurka a mam pytanie załóżmy sexy w 9dc a potem w 15 dc a owu w 17dc.
Czy te sexy w 9dc traktować jako falstart ? Zmieniają środowisko w pochwie itp ?
I jeszcze jedno skoro abstynencja nie polecana w powyżej 35r z to ilu dniowe nasienie jest najlepsze na córkę?
Trzymam kciuki za Twój test należy powtórz jutro
Ja właśnie jadę do domu na śniadanko mniam.
Leeleth kciuki żeby temp rosła i rosła
@Miciur-ka testy ciemnieją, represja nie używałam a teraz już po ptakach? [emoji23][emoji23][emoji23]
Znowu panikuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak całe planowanie poszło w las przez takie cos to sie popłacze [emoji85]
@Gosica [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Oby to był ten cykl!
@Kruszynka123 za wizytę [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Przepraszam ze tak wyrywkowo i nie do każdej ale mam w domu totalny chaos, ledwie kojarzę jak sie nazywam [emoji87][emoji85]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Znowu panikuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak całe planowanie poszło w las przez takie cos to sie popłacze [emoji85]
@Gosica [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Oby to był ten cykl!
@Kruszynka123 za wizytę [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Przepraszam ze tak wyrywkowo i nie do każdej ale mam w domu totalny chaos, ledwie kojarzę jak sie nazywam [emoji87][emoji85]
Ostatnia edycja:
Dziewczyny co to jest to cut-off?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Odcięcie, odstęp miedzy seksem a owu
Grabcia123
@Miciur-ka ja tam widzę cień....
Wszystkim wam życzę żebyście swoje święto obchodziły każdego dnia w roku nie tylko dziś
U mnie postanowione...po @ idę do ginka ustalamy pewnie plan staran dostajemy recepty i zaczynamy działania trzymamy kciukasy za córunie
Wszystkim wam życzę żebyście swoje święto obchodziły każdego dnia w roku nie tylko dziś
U mnie postanowione...po @ idę do ginka ustalamy pewnie plan staran dostajemy recepty i zaczynamy działania trzymamy kciukasy za córunie
reklama
Huk ja slepa jestem [emoji23]
Wiecie co to albo falszywiec albo taki pozytyw co narazie mega ledwo widac,
Musze jeszcze obczaic bo jedna dziewczyna pisala ze jej pozytyw wyszedl falszywy i dala batch no. Zobacze moze tez je mam lol
Luisa-to juz bym sie bala.ze seks dosc blisko owulacji i to 2 i zmienisz sobie srodowisko , leeleth ma przerwe 2-3 tyg to duuzo , a te kilka dni to jednak moze zawazyc na płci, -mozna nie mowie ze nie ale to wtedy moze byc 50/50 anizeli z wiekszym % dziewczynkowym
Mam nadzieje ze rozumiesz moj bełkot [emoji23] , nasienie najlepiej dla Ciebie jesli nie mozesz abstynencji to mysle ze z 2 rzutu zeby zmniejszyc sperm count -liczebnosc
Leeleeth- moze uzyj rephresh na palec , malo i pozniej sprawdz paskiem ph chociaz nie wiem.czy juz nie za pozno
Bo temp wyglada ladnie
Baby girl -ja nie wiem.sama dodam wam.jeszcze jedno zdjecie zrobilam kolo lh zobacz czy na hcg cos widzisz
Mihasia-tak jak mowi leeleeth cut off czyli odstep.seks a owulacja 2 dni przed owulka seks to 2 dni cut off
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie co to albo falszywiec albo taki pozytyw co narazie mega ledwo widac,
Musze jeszcze obczaic bo jedna dziewczyna pisala ze jej pozytyw wyszedl falszywy i dala batch no. Zobacze moze tez je mam lol
Luisa-to juz bym sie bala.ze seks dosc blisko owulacji i to 2 i zmienisz sobie srodowisko , leeleth ma przerwe 2-3 tyg to duuzo , a te kilka dni to jednak moze zawazyc na płci, -mozna nie mowie ze nie ale to wtedy moze byc 50/50 anizeli z wiekszym % dziewczynkowym
Mam nadzieje ze rozumiesz moj bełkot [emoji23] , nasienie najlepiej dla Ciebie jesli nie mozesz abstynencji to mysle ze z 2 rzutu zeby zmniejszyc sperm count -liczebnosc
Leeleeth- moze uzyj rephresh na palec , malo i pozniej sprawdz paskiem ph chociaz nie wiem.czy juz nie za pozno
Bo temp wyglada ladnie
Baby girl -ja nie wiem.sama dodam wam.jeszcze jedno zdjecie zrobilam kolo lh zobacz czy na hcg cos widzisz
Mihasia-tak jak mowi leeleeth cut off czyli odstep.seks a owulacja 2 dni przed owulka seks to 2 dni cut off
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: