reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anija-jak trzeba to bierz zeby cie nie zmogło, ja tsm osobiscie najgorszy mam problem.ze slodkosciami, nie slodze niczego, to chociaz tyle [emoji23]

Belle- super! Ja dzis koncze moje ptasie mleczko hahah[emoji23] bo nie ma od piatku juz lol

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anija-jak trzeba to bierz zeby cie nie zmogło, ja tsm osobiscie najgorszy mam problem.ze slodkosciami, nie slodze niczego, to chociaz tyle [emoji23]

Belle- super! Ja dzis koncze moje ptasie mleczko hahah[emoji23] bo nie ma od piatku juz lol

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Przybij łapkę. Będziemy się wspierać.;)
U mnie w domu tyle słodkości i nie ma szans żeby ich nie było. Mój M staszny łasuch. Tym większe wyzwanie.

Miciurka ja juz sie nie staram o kolejne bo u mnie kazde kolejne gorsze od poprzedniego... Wszystkie mialy kolki, bolesne zabkowanie, Millie to juz najgorzej do 15 mesiecy wszystkie zeby jej wyszly lacznie z piatkami, dopiero zaczelam jakoś spać wiec musze odpoczac ;) teraz od wrzesnia Milka do przedszkola idzie na 3 h wiec troche sie uwolnie :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę ✊✊✊ odezwij się po i spokojnie wszystko będzie dobrze ;-)

Ja teraz tez słodycze mogę jeść tonami :-D
Dawniej od czasu do czasu a teraz slodkosc musi być codziennie. Za to nie podchodzi mi teraz słone, kwaśne, jak dawniej mogłam jeść chipsy solone, to teraz od razu mnie od nich odrzuca. Wszystko musi być delikatne nie ostre,nie słone i nie kwaśne :)

Kruszynka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę [emoji110][emoji110][emoji110] odezwij się po i spokojnie wszystko będzie dobrze ;-)

Ja teraz tez słodycze mogę jeść tonami :-D
Dawniej od czasu do czasu a teraz slodkosc musi być codziennie. Za to nie podchodzi mi teraz słone, kwaśne, jak dawniej mogłam jeść chipsy solone, to teraz od razu mnie od nich odrzuca. Wszystko musi być delikatne nie ostre,nie słone i nie kwaśne :)
A ja odwrotnie niż w 2 poprzednich ciazach. Słodkie które pochalanialam garściami teraz mogą nie istnieć, zjem ot tak ale bez zachwytu. Ale kwaśne, mięso i od przypadku słone :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorkowa ok będę pamiętac o oddychaniu [emoji23][emoji23]
Dzieki kochane moje za mega wsparcie jutro gin przyj od 16 do 18 (a w rzeczywistości nawet i do 21 nie zostawi żadnej pacjentki) to także jadę o 15 już mam obcykane bo jakbym pojechała o 16 to wyszła bym ostatnia!!! i zobaczymy o której wejdę [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth No poprzedni cykl temp wzorowa! A oddałaś jakiś suplement? Może on coś namieszał
Belle właśnie zrobiłam i zjadłam gofry. Kupiłam gofrownicę w lidlu to bylotrzeba przetestować [emoji23]
1520443893-b364a35ed62caa58-aaaaaa.jpeg

reklama
Kupiłam kebaba, zjadłam pół zemdlilo mnie i finito [emoji33]Zadko się zdarza żebym nie zjadła całego kebaba tym bardziej że od rana tylko bułkę słodka zjadłam była pyszna i nie było problemu a kebab [emoji15].
@Imama pycha [emoji39] uwielbiam gofry też mam gofrownice.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry