reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka ja to ledwo żyje, nie chce mi się nic a od wczoraj jeszcze mnie słabi, jestem nie do życia szybko i wszystkim się męczę. Najchętniej to bym leżała i spała :-D Nawet na zakupy nie chce mi się jechać, tylko bym w domu siedziała. Może to dlatego że to moja 3 ciąża i organizm nie jest już w takim stanie jak przy 1 ciąży.

Szczypiorkowa ja też przy synach chodziłam jak mały samochodzik, energia tryskalam ;-)

reklama
Leeleeth-dziwne ! Faktycznie wyglada jak skok , ale lh widze ze -minus , a czemu nie liczy ci cd od nowa jak mialas krwawienie?dobrze widze ?

Ja tez smigalam przy synach ostro :)

Marzycielka- napewno kopejne ciaze to organizm nadwyreza,kciuki trzymam za ksiezniczke :)!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka to plamienie było to jest pełen wykres
1520437303-481d940df1f160bd-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Miciurka oby tylko to minęło bo nie idzie normalnie funkcjonować, dzieci ciągle wołają żeby się z nimi bawić a ja padam na twarz :-) jest godz. 20 a ja już leżę gotowa do spania :-D

Leeleeth- dziwne ze takiw plamienie mialas , jak bedziesz u lekarza to sie koniecznie zapytaj, bardzo jestem ciekawa jak bedzie twoj wykres sie prezentowal za kilka dni! Moze wyjdzie z tego 2 dni cut off,koniecznie rob testy teraz nawet co 4 h, skoro widzisz ze ciemnieje :)!

Msrzycielka-oj wierze ci ! Cos mi sie kojarzy ze w 2 ciazy to o 18 chodzilam spac czesto hahha , Ja dzis spalam.do 9.30! Nie moglam sie zwlec -ciekawe czy to sie skonczy pozytywem na koncu czy po prostu skrajne zmeczenie mnie dopadlo [emoji23]

I wy tak naprawdę chcecie zero cukru? Ani do kawy herbaty. Kurcze ja nie dam rady. Jak jem czy pije coś słodkiego to jest to dodatek do tego jednego z dwóch trzech posilkow.

A tak wogole to nie wiem co będzie z tą dieta bo mnie grypa bierze

Luisa-ja teraz bede w jakiejs grupie na bb , zapisalam sie na jakies warsztaty -zeby wlasnie przestac kesc slodycze lol! Od adminki priv dostalam i stwierdzilam ze to chyba jakis znak [emoji23]

I ja też tam będę:) To powalczymy razem;)
Ja mocno ograniczałam cuksy ale czasem mnie dopada taki głód na słodycze ze wciagne rządek czekolady sama nie wiem kiedy.
Ogólnie to muszę chyba zmienić strategię bo waga stanęła:(

reklama
I wy tak naprawdę chcecie zero cukru? Ani do kawy herbaty. Kurcze ja nie dam rady. Jak jem czy pije coś słodkiego to jest to dodatek do tego jednego z dwóch trzech posilkow.

A tak wogole to nie wiem co będzie z tą dieta bo mnie grypa bierze
Bo to taki czas grypowy. Zima puszcza to wirusy wyłażą.
Ja od kiedy biorę rutinoscorbin regularnie to mnie(odpukać) nic nie bierze.

Do góry