reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth No poprzedni cykl temp wzorowa! A oddałaś jakiś suplement? Może on coś namieszał
Belle właśnie zrobiłam i zjadłam gofry. Kupiłam gofrownicę w lidlu to bylotrzeba przetestować [emoji23]
1520443893-b364a35ed62caa58-aaaaaa.jpeg
Pyszności:D
I podsunełaś mi pomysł na kolację na moich głodomorków :)

reklama
Ja przy pierwszym synie czułam się super. Przy drugim już były mdłości. Widac jazda ma inaczej.
Marzycielka, Szczypiorkowa byle do 12 tyg. Potem powinno być lepiej.
Luisa, nie przejmuj się nie jesteś sama. Ja tez podjadam słodycze, ale w małych ilościach bo probuje się hamować. Czasem nawet mi to wychodzi.
Kruszynka, tez. bym się stresowała. Ale pomysł, musi być dobrze! [emoji110]
Imama, No tak ostatnie tygodnie jedzenia słodyczy bez wyrzutów. Korzystaj z życia!;
OK, to i ja się zwierze: 1 delicja tylko! Kurde, jak nigdy!
Mam jedno pyt, czy jest możliwe żeby pozytyw utrzymywał się ponad dobe? Wczoraj zrobiłam test OK.17- pozytyw, dzisiaj to samo ;( czyżby cos było nie tak z moim cyklem? Chociaż chyba wykres złe nie wyglada?

1520444707-a165156d9db25096-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

leeleth mi mięta rozwaliła cykl, wiec wszystko mozliwe

gosica na pewno jem mniej niz przed dieta
i nie podjadam nic a nic!
tylko jem słodkie czesto bezposrednio po obiedzie mam lekki napad... ugh.....

Imama pychosci mniam :-)
Jutro robię gofry z bitą śmietaną i czekoladą :-D

Leeleeth możliwe że to ovarin tak namieszal bo inozytol normuje hormony i przez to to plamienie i taki dziwny cykl.
Nawet Imama chyba pisała że może Inofem/Inofolic namieszać w cyklu.

Imama, ale nadrobiłaś mi smaka-piękny, smakowity gofer. Uwielbiam, mniam ! [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth wiesz nie powinno to raczej rozwalić cyklu. A Ci go poleciła chyba gin tak? Niby Atomic pisze ze jak się nie ma PCOS to żeby go nie brać.
Jedynie co wyczytałam ze przy nim można szybko stracić na wadze i wtedy nie mieć owulacji. Schudłaś teraz dużo w tym cyklu?
Gosica pewnie jakieś dziwne testy ze pokazują tak długo pozytyw. Ale wyszły identyczne? Może coś tam zbladły. Bo temp ładna! M

Ja przy pierwszym synie czułam się super. Przy drugim już były mdłości. Widac jazda ma inaczej.
Marzycielka, Szczypiorkowa byle do 12 tyg. Potem powinno być lepiej.
Luisa, nie przejmuj się nie jesteś sama. Ja tez podjadam słodycze, ale w małych ilościach bo probuje się hamować. Czasem nawet mi to wychodzi.
Kruszynka, tez. bym się stresowała. Ale pomysł, musi być dobrze! [emoji110]
Imama, No tak ostatnie tygodnie jedzenia słodyczy bez wyrzutów. Korzystaj z życia!;
OK, to i ja się zwierze: 1 delicja tylko! Kurde, jak nigdy!
Mam jedno pyt, czy jest możliwe żeby pozytyw utrzymywał się ponad dobe? Wczoraj zrobiłam test OK.17- pozytyw, dzisiaj to samo ;( czyżby cos było nie tak z moim cyklem? Chociaż chyba wykres złe nie wyglada?

1520444707-a165156d9db25096-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie. Czy ty w tej apce wpisujesz temp. w F czy można to jakoś zmienić na c?

reklama
Hej :)

Podczytuje Was od jakiegoś czasu i zastanawiam się czy mogę dołączyć?

Jestem mamą 10-miesiecznej cudownej dziewczynki. Z mężem powoli myślimy o drugim dziecku i będziemy próbowali postarać się teraz o chłopczyka. Myślimy zacząć starania w okolicach wakacji. Czy mogę liczyć na Wasze rady?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry