reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witaj Justyna. Dołączaj. Widzę ze coraz więcej mamusiek starających się o synów. Mam dwóch a trzeci w brzuszku wiec pytaj jak masz jakieś pytania
Leeelth jednak są jakieś tam wpisy o plamienich właśnie. Wiec może to Ci namieszalo
1520446471-6e82bfedc9e52834-aaaaaa.jpeg

Imama, na moje oko to kreska jest podobne stężenie na wszystkich testach. Niby mam trochę śluzu itd co by wskazywało na ovu. Kompletnie zgłupiałam.
Belle81, tak masz chyba s ustawieniach możliwość zmiany z F na C.
Justyna, witaj! Na chłopczyka latwo ;) mam 2 w domu, ale wiadomo perspektywa zależy od punktu siedzenia [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Justyna mam drugiego syna z odstepu 4-5 dni a teraz ta ciąża z działań po pozytywnym teście
Dieta to HE polecana więcej jest napisane w j. Angielskim tylko niestety. Częste podjadanie, dużo produktów zwierzęcych bogatych w tłuszcz i białko.

Gosica chyba pozostaje ci czekać skoro staranka zaliczone. Możesz być w sumie spokojna. Skoro testy ciemne to dobrze powinno być na dnach

Imama to córkę mam właśnie ze starań 4 dni przed owu. I wtedy właśnie miałam taką dietę nie dietę, bo wakacje były, więc sezon grillowy, a ja uwielbiam mięso :D dlatego zastanawiam się czy uda mi się wycelowac w chłopczyka. Wiadomo, że najważniejsze jest, żeby maleństwo było zdrowe, ale same rozumiecie, że płeć na drugim miejscu, ale ma też znaczenie ;)

@Justyna_maj2017
Witaj!!! :) ja, @kura33 @kitqa oraz @kinga_z1 też starając się na chłopca :)
Tzn ja juz zaciążylam [emoji23] i idzie nam 8tydzien... Z tym owu - owu to tak sama nie wiem... Dziś pytałam dziewczynyn czy któraś zaszła w ciążę wł w owu z chłopcem i wychodzi na to że mniejszość a większość właśnie przed [emoji23] ustaliliśmy różniez że nasze macice maja swoje życie i mają w nosie to że my mamy jakieś techniki haha [emoji23]
Ja zaszłam w ciążę w 4 cyklu w tym 2x próbowaliśmy wł owu-owu i nie siadło. Teraz mielisny wiele przygód i tak naprawdę nie wien w końcu z kiedy się udało. Test pozytywny wyszedł w środę a dopiero powyzej 48h miałam owulacje jak nie później. Napewno udało się na sam koniec końców owu bo ciąża młodsza ok tygodnia niż mówi kalendarz (tak mi to wytulamczyla lekarka na ostatniej wizycie).
Ja wierze w naszego Igora! :)
Z poczynań jakie robiliśmy to dużo niezdrowo i mało ruchu [emoji23] więc wstyd jak cholera ale teraz jak już zaskoczyło zabieramy się do jedzenia zdrowego i liczę że ciut zgubie do porodu (tylko żeby było jasne nie odchudzan się! Jem zdrowo:)).

Trzymam kciuki :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorkowa znam Twoje poczynania i na 100% utrafilas Igora :D kibicuje Ci mocno i trzymam kciuki ;)

Ja na razie planuje i tak myślę, ze skoro u nas z seksu przed owu mamy dziewczynkę to teraz trzeba próbować w owu. Teraz też ćwiczę. Głównie dlatego, że po porodzie mam małe rozejscie mięśnia prostego brzucha i przed następna ciąża muszę się go pozbyć. Mam nadzieję, że też ta aktywność wpłynie w moim przypadku chlopczykowo :D

reklama
Szczypiorkowa znam Twoje poczynania i na 100% utrafilas Igora :D kibicuje Ci mocno i trzymam kciuki ;)

Ja na razie planuje i tak myślę, ze skoro u nas z seksu przed owu mamy dziewczynkę to teraz trzeba próbować w owu. Teraz też ćwiczę. Głównie dlatego, że po porodzie mam małe rozejscie mięśnia prostego brzucha i przed następna ciąża muszę się go pozbyć. Mam nadzieję, że też ta aktywność wpłynie w moim przypadku chlopczykowo :D
Ja naorawde nie wiem czy to ma znaczenie... Fakt że przed obiema ciąża mi z córką byłam mega aktywna fizycznie i miałam dość ścisła dietę a teraz od ok 6nsc noga totalna z wszystkim... Znam dziewczyby które ćwiczą nonstop i mają chłopców :)
Dziękuję za wiarę w Igora! [emoji39][emoji7]

Starsza córka wł szła spać i mówi mi dobranoc mamuś i dobranoc Igorki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] noc udowodnienia to brzmi. Dodam że ona nadal wierzy że będą bliźniaki [emoji23][emoji39]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry