reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Ale to zmęczenie miałam z dziewczynami
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo tak mi mów [emoji23] [emoji23]
Mam dokładnie tak samo ledwo dziś zipie a muszę jeszcze raz do miasta jechać [emoji29]Kruszynka ja to ledwo żyje, nie chce mi się nic a od wczoraj jeszcze mnie słabi, jestem nie do życia szybko i wszystkim się męczę. Najchętniej to bym leżała i spała Nawet na zakupy nie chce mi się jechać, tylko bym w domu siedziała. Może to dlatego że to moja 3 ciąża i organizm nie jest już w takim stanie jak przy 1 ciąży.
Szczypiorkowa ja też przy synach chodziłam jak mały samochodzik, energia tryskalam ;-)
I też z synami latalam jak perszing [emoji23] [emoji23]
Czytałam że serduszko pojawia się 21 dni od zapłodnienia... Niechciala bym jutro nic nie zastać i dostać zawału.... Mam stresa..
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
belle81
Jeśli nie masz uczulenia na salicylamid to polecam właśnie scorbolamid ma wit.c i rutozyd i działanie przeciwzapalne i przeciwbólowe. Taka cud tabletka.Wzięłam neozyne i myślę nad Wit c ale nie wiem czy mogę bo jakieś plamy mi na skórze powychodzily jak przez dwa tyg ja piłam.
A przypominam że kiedyś wiodła prym wraz polopiryną s na wszelkie infekcje
Imama
Kruszynka to kciuki za jutro.
Leeleth kurde No faktycznie dziwny wykres. Ja bym odczytała ze wczoraj owu była. I dzisiaj wzrost itd. Ale bardzo późno, z drugiej str kp i to tak niestety może wyglądać ze owu nie ma albo późno strasznie.
Jedynie ze wyrzut masz zaraz po @ czy tym plamieniu i wtedy owu w 10 dc ale to by zaś już coś mogło z tego być. A jaki masz poprzedni cykl?
Miciurka tez się chciałam zapisać bo dostałam priv na ta grupę ale ja to w ciąży to jedyny czas na słodycze bez wyrzutów hehe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Leeleth kurde No faktycznie dziwny wykres. Ja bym odczytała ze wczoraj owu była. I dzisiaj wzrost itd. Ale bardzo późno, z drugiej str kp i to tak niestety może wyglądać ze owu nie ma albo późno strasznie.
Jedynie ze wyrzut masz zaraz po @ czy tym plamieniu i wtedy owu w 10 dc ale to by zaś już coś mogło z tego być. A jaki masz poprzedni cykl?
Miciurka tez się chciałam zapisać bo dostałam priv na ta grupę ale ja to w ciąży to jedyny czas na słodycze bez wyrzutów hehe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
@Kruszynka123 daj znać juteo zaraz po wizycie!!! Tylko żebyś nie zapomniała oddychać po wejściu do gabinetu, to takie dość istotne [emoji23] będzie dobrze kobieto - zobaczysz
A ja zgodnie z 'harmonogramem' wieczorym wł wróciłam z spotkania z kibelkiem... Tj straszne [emoji58] poważnie, mdli mnie cały dzień ale to taki lekki kac a na wieczór - no koszmar od ok 17:30 do no już bardzo późnych godzin nocnych tak mnie mdli że nie mogę ustac na nogach...
A ja zgodnie z 'harmonogramem' wieczorym wł wróciłam z spotkania z kibelkiem... Tj straszne [emoji58] poważnie, mdli mnie cały dzień ale to taki lekki kac a na wieczór - no koszmar od ok 17:30 do no już bardzo późnych godzin nocnych tak mnie mdli że nie mogę ustac na nogach...
belle81
O bidulko nasza Trzymaj się dzielnie. Trzy miesiące szybko miną.@Kruszynka123 daj znać juteo zaraz po wizycie!!! Tylko żebyś nie zapomniała oddychać po wejściu do gabinetu, to takie dość istotne [emoji23] będzie dobrze kobieto - zobaczysz
I ja Cię pocieszę ze mój drugi synio też mi tak dawał w palnik wieczorami. I miska przy łóżku w nocy.
reklama
belle81
@Kruszynka123 i ja oczywiście też trzymam &&&&. Czekamy na wieści
Podziel się: