reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A jak moich facetów coś łamie to końską dawkę gripex,scorbolamid i neozine i jeśli jest to początek infekcji to dwie trzy takie dawki i puszcza ;)

reklama
Ale to zmęczenie miałam z dziewczynami :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo tak mi mów [emoji23] [emoji23]

Kruszynka ja to ledwo żyje, nie chce mi się nic a od wczoraj jeszcze mnie słabi, jestem nie do życia szybko i wszystkim się męczę. Najchętniej to bym leżała i spała :-D Nawet na zakupy nie chce mi się jechać, tylko bym w domu siedziała. Może to dlatego że to moja 3 ciąża i organizm nie jest już w takim stanie jak przy 1 ciąży.

Szczypiorkowa ja też przy synach chodziłam jak mały samochodzik, energia tryskalam ;-)
Mam dokładnie tak samo ledwo dziś zipie a muszę jeszcze raz do miasta jechać [emoji29]
I też z synami latalam jak perszing [emoji23] [emoji23]
Czytałam że serduszko pojawia się 21 dni od zapłodnienia... Niechciala bym jutro nic nie zastać i dostać zawału.... Mam stresa..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wzięłam neozyne i myślę nad Wit c ale nie wiem czy mogę bo jakieś plamy mi na skórze powychodzily jak przez dwa tyg ja piłam.

Wzięłam neozyne i myślę nad Wit c ale nie wiem czy mogę bo jakieś plamy mi na skórze powychodzily jak przez dwa tyg ja piłam.
Jeśli nie masz uczulenia na salicylamid to polecam właśnie scorbolamid ma wit.c i rutozyd i działanie przeciwzapalne i przeciwbólowe. Taka cud tabletka.
A przypominam że kiedyś wiodła prym wraz polopiryną s na wszelkie infekcje ;)

Kruszynka to kciuki za jutro.
Leeleth kurde No faktycznie dziwny wykres. Ja bym odczytała ze wczoraj owu była. I dzisiaj wzrost itd. Ale bardzo późno, z drugiej str kp i to tak niestety może wyglądać ze owu nie ma albo późno strasznie.
Jedynie ze wyrzut masz zaraz po @ czy tym plamieniu i wtedy owu w 10 dc ale to by zaś już coś mogło z tego być. A jaki masz poprzedni cykl?
Miciurka tez się chciałam zapisać bo dostałam priv na ta grupę ale ja to w ciąży to jedyny czas na słodycze bez wyrzutów hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Kruszynka123 daj znać juteo zaraz po wizycie!!! Tylko żebyś nie zapomniała oddychać po wejściu do gabinetu, to takie dość istotne [emoji23] będzie dobrze kobieto - zobaczysz :)

A ja zgodnie z 'harmonogramem' wieczorym wł wróciłam z spotkania z kibelkiem... Tj straszne [emoji58] poważnie, mdli mnie cały dzień ale to taki lekki kac a na wieczór - no koszmar od ok 17:30 do no już bardzo późnych godzin nocnych tak mnie mdli że nie mogę ustac na nogach...

@Imama moj poprzedni wykres
1520441442-2d9e5d60a2b65b4f-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

@Kruszynka123 daj znać juteo zaraz po wizycie!!! Tylko żebyś nie zapomniała oddychać po wejściu do gabinetu, to takie dość istotne [emoji23] będzie dobrze kobieto - zobaczysz :)

A ja zgodnie z 'harmonogramem' wieczorym wł wróciłam z spotkania z kibelkiem... Tj straszne [emoji58] poważnie, mdli mnie cały dzień ale to taki lekki kac a na wieczór - no koszmar od ok 17:30 do no już bardzo późnych godzin nocnych tak mnie mdli że nie mogę ustac na nogach...

O bidulko nasza:( Trzymaj się dzielnie. Trzy miesiące szybko miną.
I ja Cię pocieszę ze mój drugi synio też mi tak dawał w palnik wieczorami. I miska przy łóżku w nocy.

reklama
Do góry