reklama
18, 14, 5, 3 i pół roku [emoji173]️
Leeleeth sliczny chłopiec, my też chodzimy na sesje z dziewczynami i super pamiątka jest. Zawsze lubię oglądać takie profesjonalne zdjęcia
Ja sama robię zdjęcie wiec nie musimy na sesje chodzić bo nie wiem czy szoguny to by studia nie roznieśli [emoji23]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
szczypiorkowa12345
szczypiorkowa12345
Dziewczyby podczytuje was ale mam masę pracy i nie wyrabiam u mnie ciągły i pernamentny bol głowy którego już nie mogę znieść... No dramat do tego mdłości takie lekki kac przez dzień ale na wieczór to jakiś ARMAGEDON! ja nie mogę wstać do małej w nocy bo tak mnie mdli boże no koszmar. Jeszcze męża nie mam jest na warsztatach i wraca dopiero za 2tyg...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
szczypiorkowa12345
Dziś moja bratowa kupiła kartkę dla młodszej córki na roczek bo imprezę robimy z poślizgiem wł jak mąż wróci, i przyszła do mnie i mówi patrz jaka kartkę kupiłam w rozbiegu a miała dwie w ręce, i jest na piękny roczek ale DLA CHŁOPCA!!! [emoji23] [emoji23]
Mowie jej żeby zostawiła bo to może wróżba [emoji39][emoji7]
Mowie jej żeby zostawiła bo to może wróżba [emoji39][emoji7]
szczypiorkowa12345
@kura33
@kinga_z1
Wy na chłopca tak?! [emoji23]
Bo dziś ja miałam sen że jakaś brunetka /ciemna karnacja przylazla do mnie i mówi w drzwiach że przecież jest z babyforum i pokazuje mi niebieski becik i mówi mi żebyśmy porównały NASZYCH CHŁOPAKÓW [emoji23] odbija mi i która to władza w mój sen?! [emoji23]
@kinga_z1
Wy na chłopca tak?! [emoji23]
Bo dziś ja miałam sen że jakaś brunetka /ciemna karnacja przylazla do mnie i mówi w drzwiach że przecież jest z babyforum i pokazuje mi niebieski becik i mówi mi żebyśmy porównały NASZYCH CHŁOPAKÓW [emoji23] odbija mi i która to władza w mój sen?! [emoji23]
Ostatnia edycja:
Gosica
Leeleth, masz pięknego modela. Super fotki.
Szczypiorkowa, ja na dziewczynke! [emoji12]mam już 2 chłopców w domu, teraz marzy mi się księżniczka [emoji51]kurczę, ja nie miewam ostatnio snów. Przeżywam planowanie, ale przynajmniej już o tym nie śnie, chyba ze nie pamietam swoich snów.
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam test z rossmana i jest prawie pozytyw. Zrobiłam tez niebieski z Allegro, jeszcze pozytywu nie ma, ale jakaś malutka kreska. Cos jakby się miało dziać tym bardziej ze pojawił się troszkę śluzu, mrowienie w jajniku. Kurde, licze ze może jeszcze Ren cykl nie stracony. Może ta lekarka była lewa i nie do końca dobrze oszacowała wielkość jajnika.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczypiorkowa, ja na dziewczynke! [emoji12]mam już 2 chłopców w domu, teraz marzy mi się księżniczka [emoji51]kurczę, ja nie miewam ostatnio snów. Przeżywam planowanie, ale przynajmniej już o tym nie śnie, chyba ze nie pamietam swoich snów.
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam test z rossmana i jest prawie pozytyw. Zrobiłam tez niebieski z Allegro, jeszcze pozytywu nie ma, ale jakaś malutka kreska. Cos jakby się miało dziać tym bardziej ze pojawił się troszkę śluzu, mrowienie w jajniku. Kurde, licze ze może jeszcze Ren cykl nie stracony. Może ta lekarka była lewa i nie do końca dobrze oszacowała wielkość jajnika.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gosica
Podziel się: