reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth sliczny chłopiec, my też chodzimy na sesje z dziewczynami i super pamiątka jest. Zawsze lubię oglądać takie profesjonalne zdjęcia

reklama
@babygirl moja koleżanka robila keratyne w 3 miesiącu ciąży.
@leeleeth cudowny chłopczyk. A w jakim wieku masz chłopców?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

18, 14, 5, 3 i pół roku [emoji173]️

Leeleeth sliczny chłopiec, my też chodzimy na sesje z dziewczynami i super pamiątka jest. Zawsze lubię oglądać takie profesjonalne zdjęcia

Ja sama robię zdjęcie wiec nie musimy na sesje chodzić bo nie wiem czy szoguny to by studia nie roznieśli [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Dziewczyby podczytuje was ale mam masę pracy i nie wyrabiam :) u mnie ciągły i pernamentny bol głowy którego już nie mogę znieść... No dramat :( do tego mdłości takie lekki kac przez dzień ale na wieczór to jakiś ARMAGEDON! ja nie mogę wstać do małej w nocy bo tak mnie mdli boże no koszmar. Jeszcze męża nie mam jest na warsztatach i wraca dopiero za 2tyg...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziś moja bratowa kupiła kartkę dla młodszej córki na roczek bo imprezę robimy z poślizgiem wł jak mąż wróci, i przyszła do mnie i mówi patrz jaka kartkę kupiłam w rozbiegu a miała dwie w ręce, i jest na piękny roczek ale DLA CHŁOPCA!!! [emoji23] [emoji23]
Mowie jej żeby zostawiła bo to może wróżba [emoji39][emoji7]

@kura33
@kinga_z1
Wy na chłopca tak?! [emoji23]
Bo dziś ja miałam sen że jakaś brunetka /ciemna karnacja przylazla do mnie i mówi w drzwiach że przecież jest z babyforum i pokazuje mi niebieski becik i mówi mi żebyśmy porównały NASZYCH CHŁOPAKÓW [emoji23] odbija mi i która to władza w mój sen?! [emoji23]

Ostatnia edycja:
Leeleth, masz pięknego modela. Super fotki.
Szczypiorkowa, ja na dziewczynke! [emoji12]mam już 2 chłopców w domu, teraz marzy mi się księżniczka [emoji51]kurczę, ja nie miewam ostatnio snów. Przeżywam planowanie, ale przynajmniej już o tym nie śnie, chyba ze nie pamietam swoich snów.
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam test z rossmana i jest prawie pozytyw. Zrobiłam tez niebieski z Allegro, jeszcze pozytywu nie ma, ale jakaś malutka kreska. Cos jakby się miało dziać tym bardziej ze pojawił się troszkę śluzu, mrowienie w jajniku. Kurde, licze ze może jeszcze Ren cykl nie stracony. Może ta lekarka była lewa i nie do końca dobrze oszacowała wielkość jajnika.
1520356048-c8cb934be7092b15-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry