reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth sliczny chłopiec, my też chodzimy na sesje z dziewczynami i super pamiątka jest. Zawsze lubię oglądać takie profesjonalne zdjęcia

reklama
@babygirl moja koleżanka robila keratyne w 3 miesiącu ciąży.
@leeleeth cudowny chłopczyk. A w jakim wieku masz chłopców?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

18, 14, 5, 3 i pół roku [emoji173]️

Leeleeth sliczny chłopiec, my też chodzimy na sesje z dziewczynami i super pamiątka jest. Zawsze lubię oglądać takie profesjonalne zdjęcia

Ja sama robię zdjęcie wiec nie musimy na sesje chodzić bo nie wiem czy szoguny to by studia nie roznieśli [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Dziewczyby podczytuje was ale mam masę pracy i nie wyrabiam :) u mnie ciągły i pernamentny bol głowy którego już nie mogę znieść... No dramat :( do tego mdłości takie lekki kac przez dzień ale na wieczór to jakiś ARMAGEDON! ja nie mogę wstać do małej w nocy bo tak mnie mdli boże no koszmar. Jeszcze męża nie mam jest na warsztatach i wraca dopiero za 2tyg...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziś moja bratowa kupiła kartkę dla młodszej córki na roczek bo imprezę robimy z poślizgiem wł jak mąż wróci, i przyszła do mnie i mówi patrz jaka kartkę kupiłam w rozbiegu a miała dwie w ręce, i jest na piękny roczek ale DLA CHŁOPCA!!! [emoji23] [emoji23]
Mowie jej żeby zostawiła bo to może wróżba [emoji39][emoji7]

@kura33
@kinga_z1
Wy na chłopca tak?! [emoji23]
Bo dziś ja miałam sen że jakaś brunetka /ciemna karnacja przylazla do mnie i mówi w drzwiach że przecież jest z babyforum i pokazuje mi niebieski becik i mówi mi żebyśmy porównały NASZYCH CHŁOPAKÓW [emoji23] odbija mi i która to władza w mój sen?! [emoji23]

Ostatnia edycja:
Leeleth, masz pięknego modela. Super fotki.
Szczypiorkowa, ja na dziewczynke! [emoji12]mam już 2 chłopców w domu, teraz marzy mi się księżniczka [emoji51]kurczę, ja nie miewam ostatnio snów. Przeżywam planowanie, ale przynajmniej już o tym nie śnie, chyba ze nie pamietam swoich snów.
Dziewczyny, dzisiaj zrobiłam test z rossmana i jest prawie pozytyw. Zrobiłam tez niebieski z Allegro, jeszcze pozytywu nie ma, ale jakaś malutka kreska. Cos jakby się miało dziać tym bardziej ze pojawił się troszkę śluzu, mrowienie w jajniku. Kurde, licze ze może jeszcze Ren cykl nie stracony. Może ta lekarka była lewa i nie do końca dobrze oszacowała wielkość jajnika.
1520356048-c8cb934be7092b15-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry