kinga_z1
Fanka BB :)
Gosica chyba na dziewczynkę- z tego co kojarzę to na chłopca kura, Kitqa i ja. Może specjalnie ciemnej karnacji nie mam, normalna taka, jestem brunetką tyle że farbuję się i już brunetka ze mnie taka niekoniecznie- ale...no wiesz, gdybym zaszła to pewnie by odrost był (hahahahha) więc ja się piszę na ten sen@kura33
@Gosica
@kinga_z1
Wy na chłopca tak?! [emoji23]
Bo dziś ja miałam sen że jakaś brunetka /ciemna karnacja przylazla do mnie i mówi w drzwiach że przecież jest z babyforum i pokazuje mi niebieski becik i mówi mi żebyśmy porównały NASZYCH CHŁOPAKÓW [emoji23] odbija mi i która to władza w mój sen?! [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Szwagierka niech trzyma kartkę bo jak nic się przyda w październiku za rok a szwagierka na kiedy ma termin? jakoś z Tobą podobnie?
Szczypiorku, podbijasz statystyki zaboboniaste, podobno na chłopca są mdłości wieczorne a na dziewczynkę ranne, a no i migreny też chłopczykowe wg zabobonów więc widzisz sama- chłop jak dąb a tak swoją drogą to współczuję takich atrakcji, ale miną i będzie dobrze, przeżyłaś już to dwa razy więc i trzeci dasz radę
U nas się trochę pokomplikowało, i w tym miesiącu odpuszczamy. Najprawdopodobniej maj- tak będzie dla nas najbardziej korzystnie. Z różnych przyczyn, nie tylko osobistych. Także nadal jestem na liście staraczek a ostatnio kupiłam nasiona chia- podobno też chłopczykowe i jem ze wszystkim. Mąż się co raz to śmieje, jak widzi jakieś cuda na kanapce, a najbardziej nie może przeżyć że jem banany bo jak mnie poznał to pamięta jak dziś że w jakiejś konkurencji oczepinowej na weselu w rodzinie po zjedzeniu banana mdliło mnie i był to jedyny owoc od którego mocno stroniłam