reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kura33
@Gosica
@kinga_z1
Wy na chłopca tak?! [emoji23]
Bo dziś ja miałam sen że jakaś brunetka /ciemna karnacja przylazla do mnie i mówi w drzwiach że przecież jest z babyforum i pokazuje mi niebieski becik i mówi mi żebyśmy porównały NASZYCH CHŁOPAKÓW [emoji23] odbija mi i która to władza w mój sen?! [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Gosica chyba na dziewczynkę- z tego co kojarzę to na chłopca kura, Kitqa i ja. Może specjalnie ciemnej karnacji nie mam, normalna taka, jestem brunetką tyle że farbuję się i już brunetka ze mnie taka niekoniecznie- ale...no wiesz, gdybym zaszła to pewnie by odrost był (hahahahha) więc ja się piszę na ten sen:) :)
Szwagierka niech trzyma kartkę bo jak nic się przyda w październiku za rok:) a szwagierka na kiedy ma termin? jakoś z Tobą podobnie?
Szczypiorku, podbijasz statystyki zaboboniaste, podobno na chłopca są mdłości wieczorne a na dziewczynkę ranne, a no i migreny też chłopczykowe wg zabobonów więc widzisz sama- chłop jak dąb:) a tak swoją drogą to współczuję takich atrakcji, ale miną i będzie dobrze, przeżyłaś już to dwa razy więc i trzeci dasz radę:)

U nas się trochę pokomplikowało, i w tym miesiącu odpuszczamy. Najprawdopodobniej maj- tak będzie dla nas najbardziej korzystnie. Z różnych przyczyn, nie tylko osobistych. Także nadal jestem na liście staraczek:) a ostatnio kupiłam nasiona chia- podobno też chłopczykowe i jem ze wszystkim. Mąż się co raz to śmieje, jak widzi jakieś cuda na kanapce, a najbardziej nie może przeżyć że jem banany bo jak mnie poznał to pamięta jak dziś że w jakiejś konkurencji oczepinowej na weselu w rodzinie po zjedzeniu banana mdliło mnie i był to jedyny owoc od którego mocno stroniłam;)

reklama
u mnie ciągły i pernamentny bol głowy którego już nie mogę znieść... No dramat :( do tego mdłości takie lekki kac przez dzień ale na wieczór to jakiś ARMAGEDON! ja nie mogę wstać do małej w nocy bo tak mnie mdli

Mam tak samo jak prawie ciągle poczucie kaca co wzmaga się właśnie na wieczór i w nocy a dziś głowę to mi rozsadza... I jedynie co mi wchodzi do jedzenia to owoce i słodycze [emoji516] [emoji87] a po nich mnie jeszcze gorzej mdli [emoji23] także muszę zakupić tonę owoców [emoji6] przyjaciółka dziś dzwoniła pyta jak się czuje i wywnioskowala że ona z dwoma córkami miała to samo więc będzie dziewczynka [emoji66] [emoji23] także Maja Liwia czy też Bianka [emoji23][emoji23](nie mogę się zdecydować) nie ma wyjścia [emoji14]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wykres przedstawia się następująco.
Co myślicie?
1520356151-8848ea865b205cec-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica, ja lubię testy z Rossmanna ostatnio pisałam nawet że to jedyne które wydają się wiarygodne, na te niebieskie nawet nie patrz, one są słabe. Wykres spoko, może jutro podskoczy całkiem tempka w górę? A jaka to apka? Bo od kiedy ovufriend jest płatny nie mam nic fajnego na oku- ściągnełam OvuView ale jak dla mnie jest mało przejrzysty. To może spróbujcie dzisiaj staranka co?

Szczypiorkowa, nic się nie stało! Sama czasami się gubię która z dziewczyn jaka płeć planuje[emoji854]
A karteczka szwagierki...wróżba jak się patrzy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kinga_z1 a to tego nie wiedziałam, że bol głowy i mdłości wieczore na chłopca [emoji23] no to jak tak, to przeżyję i już się zamykam i nie jęczę[emoji23] bratowa nie wie wogole, że jestem w ciąży, tzn wie że chcemy i może planujemy ale nic więcej. Tj ta druga od brata którzy mają mieć badania nasienia. Tamci się Oddzywaja grzecznosc owo [emoji23]

@Kruszynka123 ja słodkie tak o, zjem ale żeby mnie ciaglo to nie. Ale mięso i szczególnie wieprzowine... Jeju no pochłaniam...oczywiście w granicach rozsądku [emoji23] co jest dziwne bo ja bez słodkiego wcześniej jak bez powietrza a w poprzednich ciazach to już wogole [emoji23]

Mam tak samo jak prawie ciągle poczucie kaca co wzmaga się właśnie na wieczór i w nocy a dziś głowę to mi rozsadza... I jedynie co mi wchodzi do jedzenia to owoce i słodycze [emoji516] [emoji87] a po nich mnie jeszcze gorzej mdli [emoji23] także muszę zakupić tonę owoców [emoji6] przyjaciółka dziś dzwoniła pyta jak się czuje i wywnioskowala że ona z dwoma córkami miała to samo więc będzie dziewczynka [emoji66] [emoji23] także Maja Liwia czy też Bianka [emoji23][emoji23](nie mogę się zdecydować) nie ma wyjścia [emoji14]

Śliczne imiona dla dziewczynki:)

Błagam nie Bianka, znam dwie - księżniczki histeryczki brrrr straszne
Liwi nie znam, Maje znam 3 super są :)

Kinga, kiedyś kupiłam te testy i pamietam ze dosyć wczesnie mi pokazywało ovu. A Ty poleciłaś je, wiec dzisiaj je zakupiłam i aż mi ulżyło ze chyba wczorajsza lekarka była słaba i złe oszacowała wielkość jajeczka. Czy staranka dzisiaj? Nie wiem czy już dzisiaj bo jajeczko może mieć myśle max.19mm i czy nie za wczesnie?
Co do apki to mam Ovia, któraś z dziewczyn wczoraj mi to odsunęła-całkiem fajny interfejs. Tempki zapisywani się w baby compie, ale jakoś brakowało mi motywacji żeby to wrzucić w apke. Wczorajsza nieszczęsna wizyta zmobilizowała mnie do tego [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Błagam nie Bianka, znam dwie - księżniczki histeryczki brrrr straszne
Liwi nie znam, Maje znam 3 super są :)

Ok.... Zastanowię się
Zreszta będę taka szczęśliwa jak wszystko będzie dobrze a potem jak jeszcze płeć się uda to już pozwolę mężowi wybrać a on raczej za Mają obstawia[emoji6]

Do góry