reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth ja wizytę mam w piątek wieczorem.
A pietra to mam takiego ze hej, nawet przy porodzie takiego nie miałam :-D

To zaciskam kciuki,, będzie dobrze! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] czekamy na fotunie Okruszka [emoji7]
Rany ale Wam zazdroszczę [emoji7]

Dziewczyny, jestem po tej owu, zrobiłybyście na moim miejscu sobie keratynowe prostowanie? Wg mamy ginekolog niby w pierwsze 14 dni nie szkodzi nic dziecku, no ale jakoś mam obawy hmmm planuję zrobić zaraz po @ w kolejnym cyklu. Ale jak znam moje szczęście, to planuję mieć @, a tu @ nie przyjdzie hehe i myślę czy by nie zrobić teraz. a moje włosy już tak tego potrzebują, że ja nie wiem jak w ewentualnej ciąży bym je układała... Chyba w czapce przez całą ciążę bym chodziła hehe zwłaszcza, że hormony w obu ciążach nie były dla moich włosów sprzyjające, nie chciały się nic a nic układać.

Co robić?

A to aż takie toksyczne jest?
Koleżanka robiła, nawet nie przed testem ale jak wiedziała, że w ciąży jest. Zapytaj babeczki co Ci robi pewnie będzie wiedziała

@Luisa2018 tak myslisz? Że bez sensu badanie hormonów? U mnie taki dół sie ciągnie, że ledwie żyje. Bez sił jestem i myślałam spbie, ze może ten testo mi tak drastycznie spadł, że woli walki nie mam [emoji17]
Niby dziewczynkowo ale jednak...

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleeth zobaczysz już za nie długo i Ty będziesz w ciąży, zobaczysz ja Ci to mówię ;-)
Ja też myślałam że jak będę już w ciąży to nie będę się niczym martwić a tu figa jeszcze większy strach i nerwy są.
Dość że się człowiek stresuje podczas starań to nawet i w ciąży nie ma spokoju.

@baby_girl pewnie ze rób [emoji6]
@Marzycielka86 to ile po @ spodziewanej będzie u ciebie w pt??
@leeleeth nie smutaj będzie dobrze wiem co czujesz miałam to samo widok kobiet ciężarnych w biedronce przyprawial mnie o łzy w oczach. Nie martw się, nawet się nie Obejrzysz jak zaciażysz [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry