reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth ja wizytę mam w piątek wieczorem.
A pietra to mam takiego ze hej, nawet przy porodzie takiego nie miałam :-D

To zaciskam kciuki,, będzie dobrze! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] czekamy na fotunie Okruszka [emoji7]
Rany ale Wam zazdroszczę [emoji7]

Dziewczyny, jestem po tej owu, zrobiłybyście na moim miejscu sobie keratynowe prostowanie? Wg mamy ginekolog niby w pierwsze 14 dni nie szkodzi nic dziecku, no ale jakoś mam obawy hmmm planuję zrobić zaraz po @ w kolejnym cyklu. Ale jak znam moje szczęście, to planuję mieć @, a tu @ nie przyjdzie hehe i myślę czy by nie zrobić teraz. a moje włosy już tak tego potrzebują, że ja nie wiem jak w ewentualnej ciąży bym je układała... Chyba w czapce przez całą ciążę bym chodziła hehe zwłaszcza, że hormony w obu ciążach nie były dla moich włosów sprzyjające, nie chciały się nic a nic układać.

Co robić?

A to aż takie toksyczne jest?
Koleżanka robiła, nawet nie przed testem ale jak wiedziała, że w ciąży jest. Zapytaj babeczki co Ci robi pewnie będzie wiedziała

@Luisa2018 tak myslisz? Że bez sensu badanie hormonów? U mnie taki dół sie ciągnie, że ledwie żyje. Bez sił jestem i myślałam spbie, ze może ten testo mi tak drastycznie spadł, że woli walki nie mam [emoji17]
Niby dziewczynkowo ale jednak...

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleeth zobaczysz już za nie długo i Ty będziesz w ciąży, zobaczysz ja Ci to mówię ;-)
Ja też myślałam że jak będę już w ciąży to nie będę się niczym martwić a tu figa jeszcze większy strach i nerwy są.
Dość że się człowiek stresuje podczas starań to nawet i w ciąży nie ma spokoju.

@baby_girl pewnie ze rób [emoji6]
@Marzycielka86 to ile po @ spodziewanej będzie u ciebie w pt??
@leeleeth nie smutaj będzie dobrze wiem co czujesz miałam to samo widok kobiet ciężarnych w biedronce przyprawial mnie o łzy w oczach. Nie martw się, nawet się nie Obejrzysz jak zaciażysz [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry