reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth bałabym się ze wyniki są dość ruchome w czasie kp i hormony szaleją. Ale może zbadaj tarczyce? Ja miałam takie dołki niechęć ospałość i okazało się ze mam mega niskie ft4!
Ale lekarz tez mi powiedział ze póki karmie tak może być. Powiem ci schudłam troszkę , zaczęłam ćwiczyć to jakaś energia we mnie wstąpiła. Ale ty masz 5 dziecia a ja 2!!! Deficyt kaloryczny nie pomaga... zrób sobie gorączka czekoladę i zapomnij o diecie :* jeden dzień odskoczni.

reklama
Leeleth bałabym się ze wyniki są dość ruchome w czasie kp i hormony szaleją. Ale może zbadaj tarczyce? Ja miałam takie dołki niechęć ospałość i okazało się ze mam mega niskie ft4!
Ale lekarz tez mi powiedział ze póki karmie tak może być. Powiem ci schudłam troszkę , zaczęłam ćwiczyć to jakaś energia we mnie wstąpiła. Ale ty masz 5 dziecia a ja 2!!! Deficyt kaloryczny nie pomaga... zrób sobie gorączka czekoladę i zapomnij o diecie :* jeden dzień odskoczni.

Zrobiłam... zjadłam ziemniaki na obiad [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie napisze słodkiego, dlatego ta węglowodanowa dieta to dla mnie koszmar, nie ma problemu z kaloriami ale te węglowodany

No nic... za chwile zbiorę sie do [emoji90]

Zobaczcie wyniki sesji wielkanocnej z moim Emilkiem [emoji7]
1520332199-cb56b79973acf6ab-aaaaaa.jpeg
1520332203-f70d51d6c54c7c06-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Zrobiłam... zjadłam ziemniaki na obiad [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie napisze słodkiego, dlatego ta węglowodanowa dieta to dla mnie koszmar, nie ma problemu z kaloriami ale te węglowodany

No nic... za chwile zbiorę sie do [emoji90]

Zobaczcie wyniki sesji wielkanocnej z moim Emilkiem [emoji7]
1520332199-cb56b79973acf6ab-aaaaaa.jpeg
1520332203-f70d51d6c54c7c06-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Ranyyyyy jakie to piękne dziecko! Śliczny króliś[emoji8][emoji7]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Według mnie już powinno być widać.
Zobaczymy najwyżej pójdę jeszcze raz na przyszły tydzień, ale już dłużej nie wytrzymam tej niepewności.
Wcale ci się nie dziwię człowiek się na słucha o ciazach pozamacicznych i pustych jajach płodowych masakra jakaś!! Strasznie się tego boję moja przyjaciółka miala puste jajo i miała wywoływane skurcze w 9tc coś okropnego.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszły mi testy owu te popularne na allego. Wy je tu używacie (niebieskie) Temp też od dziś mierze. Dwa miesiące daje sobie na obserwacje Jak co to będę pytać. Aha pierwszy test negatywny. Mam 8 dc. Cykle mam 25 dniowe. Ból owulacyjnych zeszłego miesiąca miałam w 11dc. Tak więc chyba dobrze zaczęłam robić testy 3 dni wcześniej.

Przyszły mi testy owu te popularne na allego. Wy je tu używacie (niebieskie) Temp też od dziś mierze. Dwa miesiące daje sobie na obserwacje Jak co to będę pytać. Aha pierwszy test negatywny. Mam 8 dc. Cykle mam 25 dniowe. Ból owulacyjnych zeszłego miesiąca miałam w 11dc. Tak więc chyba dobrze zaczęłam robić testy 3 dni wcześniej.
To raczej mało dwa miesiące na obserwacje dużo się nie dowiesz ja mierzyłam temp od maja tamtego roku i po 4/5 mies mniej więcej można już coś zaobserwować.
@szczypiorkowa12345 a ty ile dni byłaś po spodziewanej @ u gina? U ciebie już było widać więc ja się zastanawiam w zw z tym czwartkiem czy warto iść bo chciała bym już się uspokoić wewnetrznie...
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry