reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Baby girl no u mnie niedobrze w pracy rodzic w listopadzie. W grudniu tez średnio ;) ale znośnie ;) dlatego myśle czy w grudniu nie zaryzykować z odstępem jakimś :)

reklama
@baby_girl jestem jestem! Czytam Was na bieżąco, średnio mam co pisać. Temp średnio sie piszą, co do owu nie mam pewności,
Mam strasznego doła. Przybił mni eten pierwszy cykl chybiony [emoji6]
Teraz cuda wianki.... i ech! Kolejna koleżanka w ciąży z córką [emoji17] i jak sie cieszę, że jest w ciąży i że ma zdrowe dziecko (dość długo sie starała) to aż wyje we mnie dlaczego ja nie mogę? No dlaczego?!
Nie chce Wam tu smucić i jojczec wiec nic nie pisze [emoji87]
Pobucze, pobucze i mi przejdzie.
Pewnie w okolicach owu [emoji6]
W poniedziałek lecę zrobić nad hormonów bo może mam za nisko?

@kura33 warto prowadzić wykresy i mierzyć temp bo masz większa świadomość co sie w cyklu dzieje... albo pozornie masz ta świadomość [emoji23]
Ja siedzę i rozkminiam ciagle te wykresy i w głowę zachodzą co i jak [emoji3]

@Kruszynka123 za wizytę [emoji6]
@Marzycielka86 a Ty kiedy masz wizytę przypomnij?

@Miciur-ka ja tez chciałam zrobić przerwę żeby te cykle wyłapać ale w sumie założenie było ze staram sie do czerwca [emoji87]
A tu już marzec i nic nie zrobiłam żeby mieć to dziecko wiec nie odpuszcza żadnego cyklu [emoji23]

Ogólnie to zniechęcona jestem tymi starankami, dieta od października, suple od października i mega mnie to już meczy. Chłopaki dają czadu, ostatnio budzili sie co godzinę wiec trzy doby chodziłam jak zombie teraz śpią bo podaje im syrop, dawka w minimum ale jednak mam ból serca, że wspieram sie farmakologią. Libido pogrążone w śnie zimowym, także źle sie dzieje w państwie duńskim...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@leeleeth Ty masz 5 chłopców, dobrze pamiętam? A masz masz bliźniaczki albo trojaczki?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Aż tyle farta nie miałam [emoji23]
Teraz liczę na dubla [emoji7][emoji7][emoji173]️
U mnie same pojedyncze ciąże były

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Dziewczyny, jestem po tej owu, zrobiłybyście na moim miejscu sobie keratynowe prostowanie? Wg mamy ginekolog niby w pierwsze 14 dni nie szkodzi nic dziecku, no ale jakoś mam obawy hmmm planuję zrobić zaraz po @ w kolejnym cyklu. Ale jak znam moje szczęście, to planuję mieć @, a tu @ nie przyjdzie hehe i myślę czy by nie zrobić teraz. a moje włosy już tak tego potrzebują, że ja nie wiem jak w ewentualnej ciąży bym je układała... Chyba w czapce przez całą ciążę bym chodziła hehe zwłaszcza, że hormony w obu ciążach nie były dla moich włosów sprzyjające, nie chciały się nic a nic układać.

Co robić?

reklama
Leeleth nie wiem czy
Ma sens badać hormony przy kp hmmm

Baby girl ja bym robiła. Taka przezorna byłam w staraniach o drugiego syna zero alko bałam się bo co jak w ciąży będę ? Ble ble i prawie 2 lata zmarnowane hehehehh chodzi mi o to by żyć normalnie ;) odkładałam wszystko , permanentny brwi , tatuaż itp itd... i tylko czekałam na ciąże a ona przyszła kiedy chciała

Do góry