reklama
@baby_girl jestem jestem! Czytam Was na bieżąco, średnio mam co pisać. Temp średnio sie piszą, co do owu nie mam pewności,
Mam strasznego doła. Przybił mni eten pierwszy cykl chybiony [emoji6]
Teraz cuda wianki.... i ech! Kolejna koleżanka w ciąży z córką [emoji17] i jak sie cieszę, że jest w ciąży i że ma zdrowe dziecko (dość długo sie starała) to aż wyje we mnie dlaczego ja nie mogę? No dlaczego?!
Nie chce Wam tu smucić i jojczec wiec nic nie pisze [emoji87]
Pobucze, pobucze i mi przejdzie.
Pewnie w okolicach owu [emoji6]
W poniedziałek lecę zrobić nad hormonów bo może mam za nisko?
@kura33 warto prowadzić wykresy i mierzyć temp bo masz większa świadomość co sie w cyklu dzieje... albo pozornie masz ta świadomość [emoji23]
Ja siedzę i rozkminiam ciagle te wykresy i w głowę zachodzą co i jak [emoji3]
@Kruszynka123 za wizytę [emoji6]
@Marzycielka86 a Ty kiedy masz wizytę przypomnij?
@Miciur-ka ja tez chciałam zrobić przerwę żeby te cykle wyłapać ale w sumie założenie było ze staram sie do czerwca [emoji87]
A tu już marzec i nic nie zrobiłam żeby mieć to dziecko wiec nie odpuszcza żadnego cyklu [emoji23]
Ogólnie to zniechęcona jestem tymi starankami, dieta od października, suple od października i mega mnie to już meczy. Chłopaki dają czadu, ostatnio budzili sie co godzinę wiec trzy doby chodziłam jak zombie teraz śpią bo podaje im syrop, dawka w minimum ale jednak mam ból serca, że wspieram sie farmakologią. Libido pogrążone w śnie zimowym, także źle sie dzieje w państwie duńskim...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam strasznego doła. Przybił mni eten pierwszy cykl chybiony [emoji6]
Teraz cuda wianki.... i ech! Kolejna koleżanka w ciąży z córką [emoji17] i jak sie cieszę, że jest w ciąży i że ma zdrowe dziecko (dość długo sie starała) to aż wyje we mnie dlaczego ja nie mogę? No dlaczego?!
Nie chce Wam tu smucić i jojczec wiec nic nie pisze [emoji87]
Pobucze, pobucze i mi przejdzie.
Pewnie w okolicach owu [emoji6]
W poniedziałek lecę zrobić nad hormonów bo może mam za nisko?
@kura33 warto prowadzić wykresy i mierzyć temp bo masz większa świadomość co sie w cyklu dzieje... albo pozornie masz ta świadomość [emoji23]
Ja siedzę i rozkminiam ciagle te wykresy i w głowę zachodzą co i jak [emoji3]
@Kruszynka123 za wizytę [emoji6]
@Marzycielka86 a Ty kiedy masz wizytę przypomnij?
@Miciur-ka ja tez chciałam zrobić przerwę żeby te cykle wyłapać ale w sumie założenie było ze staram sie do czerwca [emoji87]
A tu już marzec i nic nie zrobiłam żeby mieć to dziecko wiec nie odpuszcza żadnego cyklu [emoji23]
Ogólnie to zniechęcona jestem tymi starankami, dieta od października, suple od października i mega mnie to już meczy. Chłopaki dają czadu, ostatnio budzili sie co godzinę wiec trzy doby chodziłam jak zombie teraz śpią bo podaje im syrop, dawka w minimum ale jednak mam ból serca, że wspieram sie farmakologią. Libido pogrążone w śnie zimowym, także źle sie dzieje w państwie duńskim...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@leeleeth Ty masz 5 chłopców, dobrze pamiętam? A masz masz bliźniaczki albo trojaczki?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Aż tyle farta nie miałam [emoji23]
Teraz liczę na dubla [emoji7][emoji7][emoji173]️
U mnie same pojedyncze ciąże były
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
kredkaczarna
Fanka BB :)
Ja tak mysle no blizniaczki dziewczyny super ale dwoch chlopakow juz mniej [emoji23]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mysle no blizniaczki dziewczyny super ale dwoch chlopakow juz mniej [emoji23]
No zdecydowanie mniej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Marzycielka86
Leeleeth ja wizytę mam w piątek wieczorem.
A pietra to mam takiego ze hej, nawet przy porodzie takiego nie miałam
baby_girl
Dziewczyny, jestem po tej owu, zrobiłybyście na moim miejscu sobie keratynowe prostowanie? Wg mamy ginekolog niby w pierwsze 14 dni nie szkodzi nic dziecku, no ale jakoś mam obawy hmmm planuję zrobić zaraz po @ w kolejnym cyklu. Ale jak znam moje szczęście, to planuję mieć @, a tu @ nie przyjdzie hehe i myślę czy by nie zrobić teraz. a moje włosy już tak tego potrzebują, że ja nie wiem jak w ewentualnej ciąży bym je układała... Chyba w czapce przez całą ciążę bym chodziła hehe zwłaszcza, że hormony w obu ciążach nie były dla moich włosów sprzyjające, nie chciały się nic a nic układać.
Co robić?
Co robić?
baby_girl
Ooo to trzymamy kciuki!!!!Leeleeth ja wizytę mam w piątek wieczorem.
reklama
Luisa2018
Leeleth nie wiem czy
Ma sens badać hormony przy kp hmmm
Baby girl ja bym robiła. Taka przezorna byłam w staraniach o drugiego syna zero alko bałam się bo co jak w ciąży będę ? Ble ble i prawie 2 lata zmarnowane hehehehh chodzi mi o to by żyć normalnie odkładałam wszystko , permanentny brwi , tatuaż itp itd... i tylko czekałam na ciąże a ona przyszła kiedy chciała
Ma sens badać hormony przy kp hmmm
Baby girl ja bym robiła. Taka przezorna byłam w staraniach o drugiego syna zero alko bałam się bo co jak w ciąży będę ? Ble ble i prawie 2 lata zmarnowane hehehehh chodzi mi o to by żyć normalnie odkładałam wszystko , permanentny brwi , tatuaż itp itd... i tylko czekałam na ciąże a ona przyszła kiedy chciała
Podziel się: