reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka, Oo nie wiedziałam ze tez przy ostatnich starankach byłaś na clo. O to Ty i Marzycielka jesteście po Clostilbegyt. W którym dc miałaś ovu przy clo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kruszynka, Oo nie wiedziałam ze tez przy ostatnich starankach byłaś na clo. O to Ty i Marzycielka jesteście po Clostilbegyt. W którym dc miałaś ovu przy clo?

Tak byłam na clo od 3-7 dc owu była 14dc a tak przeważnie 16/17 a nawet 18 dc - takze sporo [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Gosica @Miciur-ka ja nie brałam clo jeszcze! [emoji23]
Wystraszyłam sie ze nie znam cyklu i nie wzięłam. Mój gin mówi, ze clo nie wpłynie na kp. Ani dziecku nie zrobi krzywdy. Ja brałam tylko vitex, folate, i teraz Inozytol. Cykl całkiem bez sensu, temp ciagle nisko, wiec albo przegapiłam owu albo jej nie było. Na monitoring średnia jak mam sie wybrać bo z maluchem to kiepski pomysł.

@Gosica ja używam ovu friend, Ovia, i femometer. [emoji6][emoji851]
Ovu view nie mogłam znaleść do ściągnięcia [emoji55]

Hej Mamusie :)
U mnie dziś temp do góry poszła, ufff ;)

Miciurka, Ty dzisiaj chyba 8dpo? Jak u Ciebie temp?

Szczypiorkowa i Kruszynka, jak samopoczucie i mdłości? :)

Leeleeth, w końcu jesteś, gdzie byłaś. Tęskniłyśmy :)

@baby_girl no to super 3 mam kciuki za owocny cykl[emoji6]
A samopoczucie dziękuję jest ok mdlosci mam codziennie tej nocy chyba do 3 mnie gnebily ale pikuś nie ważne ważne żeby z kropkiem było wszystko ok.... Do czw już mega blisko[emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ja się nie za bardzo udzielam ale czytam was, czekam na okres/ test. Apka pokazuje 7 dni do okresu ale coś czuję że nic z tych starań nie będzie.
Ja nie mierzę temperatury i nigdy nie mierzyłam ale jak was czytam do jednak może warto...

Szczypiorkowa kiedy tu test zrobiłaś? Ile przed @?

Kciuki dziewczyny za wasze owocne cykle :) ja się wciąż waham czy zacząć w marcu czy czekać na kwiecień :)
Może spróbuje z dużym odstepem ;)

reklama
Do góry