reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Tak byłam na clo od 3-7 dc owu była 14dc a tak przeważnie 16/17 a nawet 18 dc - takze sporo [emoji6]Kruszynka, Oo nie wiedziałam ze tez przy ostatnich starankach byłaś na clo. O to Ty i Marzycielka jesteście po Clostilbegyt. W którym dc miałaś ovu przy clo?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@Gosica @Miciur-ka ja nie brałam clo jeszcze! [emoji23]
Wystraszyłam sie ze nie znam cyklu i nie wzięłam. Mój gin mówi, ze clo nie wpłynie na kp. Ani dziecku nie zrobi krzywdy. Ja brałam tylko vitex, folate, i teraz Inozytol. Cykl całkiem bez sensu, temp ciagle nisko, wiec albo przegapiłam owu albo jej nie było. Na monitoring średnia jak mam sie wybrać bo z maluchem to kiepski pomysł.
@Gosica ja używam ovu friend, Ovia, i femometer. [emoji6][emoji851]
Ovu view nie mogłam znaleść do ściągnięcia [emoji55]
Wystraszyłam sie ze nie znam cyklu i nie wzięłam. Mój gin mówi, ze clo nie wpłynie na kp. Ani dziecku nie zrobi krzywdy. Ja brałam tylko vitex, folate, i teraz Inozytol. Cykl całkiem bez sensu, temp ciagle nisko, wiec albo przegapiłam owu albo jej nie było. Na monitoring średnia jak mam sie wybrać bo z maluchem to kiepski pomysł.
@Gosica ja używam ovu friend, Ovia, i femometer. [emoji6][emoji851]
Ovu view nie mogłam znaleść do ściągnięcia [emoji55]
Kruszynka123
@baby_girl no to super 3 mam kciuki za owocny cykl[emoji6]
A samopoczucie dziękuję jest ok mdlosci mam codziennie tej nocy chyba do 3 mnie gnebily ale pikuś nie ważne ważne żeby z kropkiem było wszystko ok.... Do czw już mega blisko[emoji4]
A samopoczucie dziękuję jest ok mdlosci mam codziennie tej nocy chyba do 3 mnie gnebily ale pikuś nie ważne ważne żeby z kropkiem było wszystko ok.... Do czw już mega blisko[emoji4]
Cześć dziewczyny. Ja się nie za bardzo udzielam ale czytam was, czekam na okres/ test. Apka pokazuje 7 dni do okresu ale coś czuję że nic z tych starań nie będzie.
Ja nie mierzę temperatury i nigdy nie mierzyłam ale jak was czytam do jednak może warto...
Szczypiorkowa kiedy tu test zrobiłaś? Ile przed @?
Ja nie mierzę temperatury i nigdy nie mierzyłam ale jak was czytam do jednak może warto...
Szczypiorkowa kiedy tu test zrobiłaś? Ile przed @?
@kruszynka na pewno wszystko będzie w porzadku.
reklama
baby_girl
Ja odpuściłam aż dwa i mega żałuję. Teraz miałam albo 4cs albo może już by się udało.Kciuki dziewczyny za wasze owocne cykle ja się wciąż waham czy zacząć w marcu czy czekać na kwiecień
Może spróbuje z dużym odstepem
Podziel się: