reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Tak naprawde to o wszystkich lekach tu branych w takich dawkach powinien zadecydowac lekarz. Blagam.
U mnie owulacja byla wychodzi na to ze jakos wczoraj
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie owulacja byla wychodzi na to ze jakos wczoraj
szczypiorkowa12345
Hej dziewczyny
U mnie dziś pojawił się objaw ciążowy - zemdlilo mnie po czystej wodzie tyle co wróciłam z WC ojej... Mam nadzieję że ostatni raz...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
U mnie dziś pojawił się objaw ciążowy - zemdlilo mnie po czystej wodzie tyle co wróciłam z WC ojej... Mam nadzieję że ostatni raz...
kinga_z1
No w końcu Igor daje o sobie znać[emoji8]Hej dziewczyny
Trzymaj się mamuska[emoji110]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Witaj w klubie[emoji23] mnie mdli już codziennie najgorzej po południu i rano jak mam pusty żołądek [emoji57] i wypije właśnie wodę popijając eutyrox na tarczycę.Hej dziewczyny
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Kruszynka123
Kredka poczytaj artykuł mamy ginekolog tylozgiecie nie przeszkadza w niczym
Link do: Tyłozgięcie macicy - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Link do: Tyłozgięcie macicy - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
szczypiorkowa12345
@kinga_z1 Ty się nje śmiej bo za chwilę ja będę się śmiać z Ciebie jak bd przez to przechodzic z Brunem [emoji41]
@Marzycielka86 ale mnie rano w zasadzie nic. Teraz na wieczór dziwne... Ale to pewnie po wodzie bo jestem a 'diecie' czyli poprostu jem zdrowo i woda się w to wlicza [emoji23][emoji39]
@Marzycielka86 ale mnie rano w zasadzie nic. Teraz na wieczór dziwne... Ale to pewnie po wodzie bo jestem a 'diecie' czyli poprostu jem zdrowo i woda się w to wlicza [emoji23][emoji39]
kredkaczarna
Kobieto ja urodzilam dwojke dzieci. Nie mowie ze sie nie da zajsc w ciaze. Jednakze droga utrudniona i dlatego sie dopytuje tu w konkretnym przypadku checi posiadania dziewczynki i checi zrobienia wszystkiego co sie da zeby ja miec. Jeszcze dzisiaj rozmawialam o tym z ginekologiem - o zachodzeniu w ciaze przy tylozgieciu. I potwierdzil ze jest utrudniona droga a nie nie do zdobycia
Nic mi nie wniosl ten artykuł bo wszystko to wiem
reklama
Kruszynka123
Przepraszam cię ale to bzdura! Ja też mam tylozgiecie w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem, w drugą za 3 cim a 3 za 2 gim ale ja straciłam w gdybym miała męża codziennie w domu pewnie poszło by szybciej ale nie było go w owu więc udało się odrazu kiedy tylko trafił na owulacje. Pierwsze słyszę że gin mówi że to utrudnia zajście w ciążę ja mojego znam od 15 lat i nigdy nie usłyszałam od niego czegoś takiego pow że to nie ma znaczenia.Kobieto ja urodzilam dwojke dzieci. Nie mowie ze sie nie da zajsc w ciaze. Jednakze droga utrudniona i dlatego sie dopytuje tu w konkretnym przypadku checi posiadania dziewczynki i checi zrobienia wszystkiego co sie da zeby ja miec. Jeszcze dzisiaj rozmawialam o tym z ginekologiem - o zachodzeniu w ciaze przy tylozgieciu. I potwierdzil ze jest utrudniona droga a nie nie do zdobycia
Podziel się: