reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak naprawde to o wszystkich lekach tu branych w takich dawkach powinien zadecydowac lekarz. Blagam.
U mnie owulacja byla :p wychodzi na to ze jakos wczoraj

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
U mnie dziś pojawił się objaw ciążowy - zemdlilo mnie po czystej wodzie tyle co wróciłam z WC ojej... Mam nadzieję że ostatni raz...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

U mnie dziś pojawił się objaw ciążowy - zemdlilo mnie po czystej wodzie tyle co wróciłam z WC ojej... Mam nadzieję że ostatni raz...

No w końcu Igor daje o sobie znać[emoji8]
Trzymaj się mamuska[emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj w klubie[emoji23] mnie mdli już codziennie najgorzej po południu i rano jak mam pusty żołądek [emoji57] i wypije właśnie wodę popijając eutyrox na tarczycę.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciurka @Imama czy przy tylozgieciu macicy powinnam sie starac po pozytywnym tescie owulacyjnym? Bo wiadomo tylozgiecie utrudnia zajscie w ciaze

Kobieto ja urodzilam dwojke dzieci. Nie mowie ze sie nie da zajsc w ciaze. Jednakze droga utrudniona i dlatego sie dopytuje tu w konkretnym przypadku checi posiadania dziewczynki i checi zrobienia wszystkiego co sie da zeby ja miec. Jeszcze dzisiaj rozmawialam o tym z ginekologiem - o zachodzeniu w ciaze przy tylozgieciu. I potwierdzil ze jest utrudniona droga a nie nie do zdobycia ;)
Nic mi nie wniosl ten artykuł bo wszystko to wiem :(

reklama
Kobieto ja urodzilam dwojke dzieci. Nie mowie ze sie nie da zajsc w ciaze. Jednakze droga utrudniona i dlatego sie dopytuje tu w konkretnym przypadku checi posiadania dziewczynki i checi zrobienia wszystkiego co sie da zeby ja miec. Jeszcze dzisiaj rozmawialam o tym z ginekologiem - o zachodzeniu w ciaze przy tylozgieciu. I potwierdzil ze jest utrudniona droga a nie nie do zdobycia ;)
Nic mi nie wniosl ten artykuł bo wszystko to wiem :(

Przepraszam cię ale to bzdura! Ja też mam tylozgiecie w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem, w drugą za 3 cim a 3 za 2 gim ale ja straciłam w gdybym miała męża codziennie w domu pewnie poszło by szybciej ale nie było go w owu więc udało się odrazu kiedy tylko trafił na owulacje. Pierwsze słyszę że gin mówi że to utrudnia zajście w ciążę ja mojego znam od 15 lat i nigdy nie usłyszałam od niego czegoś takiego pow że to nie ma znaczenia.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry