Kruszynka-sluchaj lekarza a zapisz sobie wszytsko o co chcesz zapytac
bedzie dobrze , norma jest ok
Elenaa- haha slodka ! Moj pokiwa ze nie ale swoje zrobi
, fajnie ze chociaz u Ciebie jedno sie slucha u mnie zadne [emoji23]
Gosica-kochana raczej teraz nic nie bedzie i LR tez juz brac nie bede , tylko zurawina u mnie zostaje , mysle ze ten cykl do dupy u mnie :/ , dziwna temp niw chce rosnac oczywiscie musze byc pierwsza osoba ktorej cos sie dzieje po LR ,ugh... masakra! Ciagle cos , korci mnje ten marzec a z 2 strony to sama nie wiem,chyba clomid pojdzie w ruch w marcu i zurawina i tyle.i zrobie BDM, ile wczesniej po uzyciu clomid-u mialas owulacje ? I jak bralas 3-7dc? ,
Kredka-bierzesz pod uwage najciemniejszy test - dlatego sobie przyklejaj i opisuj ktory test z kiedy i wtedy porownaj , i od najciemniejszego testu 12-48h owulacja,
Naomi-o matko ale masz wielkie dzieciaki
!! Ja mam prawie 5 latka i roczniaka i chcemy ucelowac jeszcze 1 i koniec , bo chce w koncu wyjsc z pieluch , zeby dzieci rosly i sie ze soba bawiły ładnie (marzenia hah)
Kura sprobuj 10dpo , 8 to nielicznym wychodzi ,
Millo- zobacze jak mi bedzie szlo jak do konca roku sie nie zdarzy nic to planuje egs, Leon musi sie chyba przyzwyczaic
Marzycielka-same corki w kolo naprawde,ja wyszlam ostatnio na dwor i dame corki i nawet jedna babka z balonami gratulacje baby girl haha ale sie smialam ze to za mna łazi , jeden chlopiec sie pozniej trafil a wczesniej chyba z 7 dziewczynek z mamami widziałam [emoji23]
Kitqa- to bierz plemniki 4 dniowe
! Rob wszystko co możesz , dlatego tez zalecaja min 7 dni abstynencji , po orostu wiesz zalezy jaka metoda idziesz
Bo np. Z suplami itp. Polecaja (na dziewczynke) abstynencja i suple i w pozytywa, a na babydust to min.musi 24h maz sie powstrzynac ale nie ma okreslonego ilu dniowe plemniki maja byc tego w ogole nie biora pod uwage , takze taki przyklad ale wez to pod uwage jasne ! Ja jak cos bede sie starac z abstynencja i cut off i tyle , 1 stoaunek i tylko zurawina - a ty dostosuj sobie na chlopca
!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom