reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kura33 ja też myślę że 7/8 dpo to bardzo wcześnie, ja zr test owu w bodajże 8/9 i wyszedł mega słaby a ciążowy nic, dop w 2/3 dni przed @ był cień cienia :)

Na snach się nie znam zupełnie, ale mi mówiono że sny albo odzwierciedlaja tego czego się boimy/marzymy albo są odwrotnoscia rzeczywistego stanu rzeczy albo naszą wyobraznia a to wszytsko zależy od człowieka. Więc 'wróżyć ' z snów uważam jest naprawdę ciężko i tj ostatnia rzecz jaką powinniśmy robić :)

Trzeba być dobrej myśli! :) :) :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kredkaczarna ja mam kupiony inofem w domu ale nie biorę . Troszkę się boje bo wydaje mi się ze mam niski estrogen ... a boje się ze inofem mi wyrówna

Ja wlasnie tez mam plamienia i z regoly sa na 2-3 dni przed owu (chyba). Bede o tym rozmawiac z lekarzem na wizycie w poniedzialek

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka az musze poczytac:D Planujesz to zrobic?
Maziajko u nas dobrze:)Inka jest cudowna.Spokojna,usmiechnieta:)Zasypia sama.Nie placze.Zajmie się sobą jak trzeba.Nauczyla sie piszczeć wiec mamy papuzke w domu:)Jest urocza co tu duzo mowic.Juz 3 msc ma ..jak ten czas leci a Leo czasem Ją poglaszcze a tak to poki co chyba dalej do Niego nie dociera heh:)Wylewny to On nie jest do nikogo.
Elena bo nie umiem doczytac.Planujesz dzidziusia?:)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kura33 Ty wogole na chłopca tak? Jezu myli mi się wszystko

Wogole wyglądam jak po polu bitwy, mam taaaaaaaaka zajade, pelno pryszczy ale takich wulkanów, cycki małe, a brzuch mi wzdelo jakbym już była przynajmniej w 6mac ciąży ahahahaha [emoji23] mój mąż stwierdzil że mnie kocha Najmocniej na świcie i żebym się nie zdenerwowalala bo mi nie wolno i że jestem piękna i że mnie kocha zawsze ale tą ciąże rozpoczęłam 'najmniej urokliwie' [emoji23][emoji23][emoji23] no myślałam że dziada ubije - mimo że ma rację [emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ostatnia edycja:
Do góry