reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dziewczyny pewnie poczekam do tych 12 dni choć znając siebie i tak zrobię tego 8 hahah

@szczypiorkowa12345 tak na chłopca
Ja z dziewczynami byłam jakby mi Nina na twarzy wybuchała tyle małych krostek miałam, ale włosy przynajmniej nie wypadały :) cycki zawsze mi rosły i mnie wkurzały.

reklama
Miciurka dzięki, jakbym mogła to bym już robiła juniora ale nie mogę :/ za to przygotowuje się :)
Mam już wszytko spisane, co i jak. Będę mieć zapewne jeszcze sporo pytań, także bądź czujna ;) hehe

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia- nie ma niestety zlotego lekarstwa, na corke

Mozesz sprobowac - 1. Sam jeden stosunek 2-3 dni przed owulacja ,i po 7 dniach po owulacji mozna juz bez przeszkod wspolzyc,

Co mozesz jeszcze zrobic - Suplementy dla meza -lukrecja 2 tablx425 lub 450mg,szyszki chmielu , a zurawina dla Ciebie , Low everything dieta -1500-1800kcal,
Unikac bananow,pomidorow, miesa czerwonego , ziemniakow
Drinki zalecane , wodka z cranberry juice, piwko, ciepla kąpiel przed stosunkiem ,

3. Jest tez metoda wspolzycia co 4 dni jesli nie wiesz na kiedy wypada owulacja i plodny tydzien i nie mozesz trafic i ogol ie chcesz zwiekszyc szanse

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa-spoko , jak cos to zawsze na priv mnie zlapiesz jakby mnie nie bylo na forum, albo cos w tym stylu,

Kruszynka- o matko jakie wielkoludy naprawde ! :D - zazdroszcze wam !! Chcialabym juz takie wielkie miec dzieciaczki ciekawe jak u nas urwisy beda rosły ale fakt szybko to idzie a ja niestety nie młodnieje [emoji23][emoji28]

@kinga_z1 miałam rację z tą wit D dla chłopca, info od atomic. Teraz nie ma słońca i weź włącz ją sobie w suple. Witaminę D znajdziesz też w pokarmach pełnotłustych jak nabiał. Atomic szczerze ją poleca
@Miciur-ka będę pytać ;>

@kura33 ja znów z dziewczynami cerę nieskazitelna, wręcz mi syfy schodzily jak po jakiś zabiegach, a teraz kosmos... No trudno :) a cycki jak ie były takie są a przy dziewczynach N 7tyg już miałam min rozmiar/dwa większe

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Baby_girl-stosuje ale nie licze kcal, ja i tak bardzo malo jem 2 czasem 3 posiłki dziennie -naprawde juz nie chce.mi sie tego liczyc, nie jemy oboje bananow,czerwonego miesa, pomidorow i ziemniaki mamy bardzo ograniczone - wczoraj jadlam ziemniaki bo jestem po owulce a tak to praktycznie nie jem, bardziej jem ryze i makarony , zupy warzywne, z miesa jak juz jem to kurczak, z tego wszystkiego najbardziej wazne zeby nie jesc czerwonego miesa - dziewczyna z egs pokazywala nasienie pod mikroskopem- dobe po zjedzeniu czerwonego miesa przez jej meza ,to w nasieniu same chłopy tam smigały :) hehe i juz ph wyzsze bylo,

Ja teraz juz tak sie dieta nie bede stresowac bo my na diecie chyba od pazdziernika teraz powoli wszystko odpuszczam bo ile mozna sie "meczyc" ,

@Miciur-ka dziękuję :) no właśnie ja na diecie od listopada i też już mam dość... I tak myślałam, że może jak Ty odpuścisz, to i ja hehe :D
Z tym mięsem dobry znak, mój mąż dostał m.in. właśnie zakaz mięsa, a kiedyś (przy płodzeniu synów również oczywiście) każdy dzień mięsny, a wołowina zwłaszcza...

reklama
@kura33 ja znów z dziewczynami cerę nieskazitelna, wręcz mi syfy schodzily jak po jakiś zabiegach, a teraz kosmos... No trudno :) a cycki jak ie były takie są a przy dziewczynach N 7tyg już miałam min rozmiar/dwa większe

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Ja mam cere jak niemowle niestety z chłopakami miałam wypryski a teraz jeszcze nic [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry