reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczypiorkowa będzie Igor nie bój żaby[emoji41][emoji108]do tego to marzycielki snów proroczych nie trzeba[emoji14]wszystkie to wiemy [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszytsko się liczy nawet sny Marzycielka86 [emoji23][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@Biedronka0506 mój synek też ze stycznia 2017, i tak też myślałam, ze by miał kompana do zabaw jakby był drugi synek :)Tylko, że mój mąż nie chce wiecej dzieci, dlatego córcia by się przydała dla matki ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
My też mamy synusia ze stycznia 2017
:D

Kobietki strasznie dużo piszecie..juz oczopląsu dostaje od postów :D dlatego mam prośbe jesli któras z was ma pod ręką krótki poradnik "jak spłodzic dziewczynke" błagam wstawcie
:(

Kruszynka-sluchaj lekarza a zapisz sobie wszytsko o co chcesz zapytac :) bedzie dobrze , norma jest ok

Elenaa- haha slodka ! Moj pokiwa ze nie ale swoje zrobi ;) , fajnie ze chociaz u Ciebie jedno sie slucha u mnie zadne [emoji23]

Gosica-kochana raczej teraz nic nie bedzie i LR tez juz brac nie bede , tylko zurawina u mnie zostaje , mysle ze ten cykl do dupy u mnie :/ , dziwna temp niw chce rosnac oczywiscie musze byc pierwsza osoba ktorej cos sie dzieje po LR ,ugh... masakra! Ciagle cos , korci mnje ten marzec a z 2 strony to sama nie wiem,chyba clomid pojdzie w ruch w marcu i zurawina i tyle.i zrobie BDM, ile wczesniej po uzyciu clomid-u mialas owulacje ? I jak bralas 3-7dc? ,

Kredka-bierzesz pod uwage najciemniejszy test - dlatego sobie przyklejaj i opisuj ktory test z kiedy i wtedy porownaj , i od najciemniejszego testu 12-48h owulacja,

Naomi-o matko ale masz wielkie dzieciaki :)!! Ja mam prawie 5 latka i roczniaka i chcemy ucelowac jeszcze 1 i koniec , bo chce w koncu wyjsc z pieluch , zeby dzieci rosly i sie ze soba bawiły ładnie (marzenia hah)

Kura sprobuj 10dpo , 8 to nielicznym wychodzi ,

Millo- zobacze jak mi bedzie szlo jak do konca roku sie nie zdarzy nic to planuje egs, Leon musi sie chyba przyzwyczaic :)

Marzycielka-same corki w kolo naprawde,ja wyszlam ostatnio na dwor i dame corki i nawet jedna babka z balonami gratulacje baby girl haha ale sie smialam ze to za mna łazi , jeden chlopiec sie pozniej trafil a wczesniej chyba z 7 dziewczynek z mamami widziałam [emoji23]

Kitqa- to bierz plemniki 4 dniowe :)! Rob wszystko co możesz , dlatego tez zalecaja min 7 dni abstynencji , po orostu wiesz zalezy jaka metoda idziesz

Bo np. Z suplami itp. Polecaja (na dziewczynke) abstynencja i suple i w pozytywa, a na babydust to min.musi 24h maz sie powstrzynac ale nie ma okreslonego ilu dniowe plemniki maja byc tego w ogole nie biora pod uwage , takze taki przyklad ale wez to pod uwage jasne ! Ja jak cos bede sie starac z abstynencja i cut off i tyle , 1 stoaunek i tylko zurawina - a ty dostosuj sobie na chlopca :)!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruszynka-sluchaj lekarza a zapisz sobie wszytsko o co chcesz zapytac :) bedzie dobrze , norma jest ok

Naomi-o matko ale masz wielkie dzieciaki :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne że zapisze choć stres będzie mega wybieram się 8 marca gin przyj do czw także idę ostatniego dnia bo mam nadzieję że już [emoji173]️zobaczę....

Moje chłopaki mają 10,i 15 lat także też olbrzymy jak patrzę na swojego 15 latka to nie mogę uwierzyć jest równy już ze mną wzrostem [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry