reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja znowu się dowiedziałam że ta moja koleżanka której siostra ma 2 synów i teraz w kwietniu ma urodzić córkę to też w maju ma rodzić i też córkę :szok::unsure:

A ja znowu miałam sen :D:p
Gosica i Ty byłaś w nim, tzn pokazywalas nam tu 2 kreseczki, tak więc już nie długo i dołączysz do nas :-)
Snila mi jeszcze jedna ale nie pamiętam dokładnie która to była, bo mnie synek obudził.:laugh2: Ale coś mi świta ze to była Leeleeth.
Szczypiorkowa mocne kciuki za wizytę✊✊✊
Ja pewnie pójdę też gdzieś na przyszły tydzień.
A i śniło mi się że u mnie był nub chlopiecy, także będzie 3 królewicz :-D

Ostatnia edycja:
Któraś z Was pytała się mnie kiedyś o to:
Przedmioty, zjawiska, utrudniające przyciąganie plemników męskich przez komórkę jajową: -woda (wodospady, prysznic, fontanna, deszcz) -ogień, - lampa solna, - księżyc w nowiu, - oleje (grejfrutowy, pomarańczowy, cytrynowy, lawendowy, bergamotowy), - wiatr - świeca z wosku pszczelego, - kamienie( ametyst, kwarcowy, ONYX), - rośliny, - węgiel drzewny, - zmywacz do paznokci, lakier do paznokci, - aerozol.

Przedmioty, zjawiska, wpływające na przyciąganie plemników męskich przez komórkę jajową: - dym, - energia elektryczna (telefon komórkowy, prostownica, komputer, telewizor, klimatyzacja, mikrofalówka), -pełnia księżyca, - kadzidło, - złoto,- piec, -olejki: cajeput, clove, cypress, eucalyptus, frankincense, helichrysum, juniper,marjoram, melaleuca (quinquenervia), palmarosa, pine, ravensara, rosemary, thyme,ylang ylang, -pełnia księżyca.

@Kruszynka123 i @Marzycielka86
Aaaaa... bo wy się nie znacie [emoji41] będą tutu!!! Pink z brokatem!!!
@Marzycielka86 znowu mnie tam nie było w tym śnie?! No bez jaj! Przecież ja się tu troje i dwoje żebyś i nas w tym śnie zobaczyła [emoji41] tzn mnie i Igora dla jasności, żebyś czegoś nie pomieszala :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziewczyny, co myślicie o tej informacji o plemnikach na chłopca ?
Liczebność plemników męskotwórczych jest największa pomiędzy 2 a 6 dniami powstrzymywania się od współżycia, przy czym 4 dnia ich liczba jest najwyższa, 7 dnia zaś – drastycznie spada. Dlatego zaleca się "użycie" 4dniowych plemników.
Miciurka pamiętam jak mówiłaś o 2,3dniowych plemniki i nie wiem co teraz :oo:

reklama
Do góry