reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja znowu się dowiedziałam że ta moja koleżanka której siostra ma 2 synów i teraz w kwietniu ma urodzić córkę to też w maju ma rodzić i też córkę :szok::unsure:

A ja znowu miałam sen :D:p
Gosica i Ty byłaś w nim, tzn pokazywalas nam tu 2 kreseczki, tak więc już nie długo i dołączysz do nas :-)
Snila mi jeszcze jedna ale nie pamiętam dokładnie która to była, bo mnie synek obudził.:laugh2: Ale coś mi świta ze to była Leeleeth.
Szczypiorkowa mocne kciuki za wizytę✊✊✊
Ja pewnie pójdę też gdzieś na przyszły tydzień.
A i śniło mi się że u mnie był nub chlopiecy, także będzie 3 królewicz :-D

Ostatnia edycja:
Któraś z Was pytała się mnie kiedyś o to:
Przedmioty, zjawiska, utrudniające przyciąganie plemników męskich przez komórkę jajową: -woda (wodospady, prysznic, fontanna, deszcz) -ogień, - lampa solna, - księżyc w nowiu, - oleje (grejfrutowy, pomarańczowy, cytrynowy, lawendowy, bergamotowy), - wiatr - świeca z wosku pszczelego, - kamienie( ametyst, kwarcowy, ONYX), - rośliny, - węgiel drzewny, - zmywacz do paznokci, lakier do paznokci, - aerozol.

Przedmioty, zjawiska, wpływające na przyciąganie plemników męskich przez komórkę jajową: - dym, - energia elektryczna (telefon komórkowy, prostownica, komputer, telewizor, klimatyzacja, mikrofalówka), -pełnia księżyca, - kadzidło, - złoto,- piec, -olejki: cajeput, clove, cypress, eucalyptus, frankincense, helichrysum, juniper,marjoram, melaleuca (quinquenervia), palmarosa, pine, ravensara, rosemary, thyme,ylang ylang, -pełnia księżyca.

@Kruszynka123 i @Marzycielka86
Aaaaa... bo wy się nie znacie [emoji41] będą tutu!!! Pink z brokatem!!!
@Marzycielka86 znowu mnie tam nie było w tym śnie?! No bez jaj! Przecież ja się tu troje i dwoje żebyś i nas w tym śnie zobaczyła [emoji41] tzn mnie i Igora dla jasności, żebyś czegoś nie pomieszala :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziewczyny, co myślicie o tej informacji o plemnikach na chłopca ?
Liczebność plemników męskotwórczych jest największa pomiędzy 2 a 6 dniami powstrzymywania się od współżycia, przy czym 4 dnia ich liczba jest najwyższa, 7 dnia zaś – drastycznie spada. Dlatego zaleca się "użycie" 4dniowych plemników.
Miciurka pamiętam jak mówiłaś o 2,3dniowych plemniki i nie wiem co teraz :oo:

reklama
Do góry