reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka ale to mi się będzie dźwigać wraz z chodzeniem. W pracy mi średnio wygodnie z tym sama nie wiem

Kitqa tez chciałam na rękę . Zreszta tam jest napisane żeby nie traktować paska jak talizman czy przedmiot magiczny.

reklama
Przecież nie ważne gdzie nosimy ten pasek, ważna jest nasza wiara i modlitwa.
Naomi_24 napisz w mailu dlaczego chcesz pasek. Pasek jest nieodplatny. Ale siostry dołączają do kopert nr konta swojej fundacji na którą można uiścić wpłatę, która mam zamiar im przekazać

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka ale to mi się będzie dźwigać wraz z chodzeniem. W pracy mi średnio wygodnie z tym sama nie wiem .
Ja go tak noszę i nie mam problemu zawiazuję tak aby nie był luźny i mam go pod spodniami nawet go nie widać. Zrobisz jak uważasz za słuszne[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja go tak noszę i nie mam problemu zawiazuję tak aby nie był luźny i mam go pod spodniami nawet go nie widać. Zrobisz jak uważasz za słuszne[emoji6]

Ja tez tak zawiązała [emoji3] zupełnie nie czuć go w ciągu dnia [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Zreszta tam jest napisane żeby nie traktować paska jak talizman czy przedmiot magiczny.

Oczywiście nikt tego tak nie traktuje poprostu stosowałam się do tego co jest napisane.

Ja tez tak zawiązała [emoji3] zupełnie nie czuć go w ciągu dnia [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

No dokładnie tak jak mówisz [emoji6]

Belle- mozesz zrobic screena swojego wykresu i dodac jako foto, ;) ale do 17 dc (włacznie) musi byc wzrost ! Takze poczekaj jeszcze ten 1 dzien

Marzycielka - priv ;)

Grabcia- a moze bylam :) ,
2 dni przed gruba kreseczka - seks na corke ;), tylko raz w cyklu ewentualnie jest jeszcze metoda co 4 dni, wiesz nic nie jest gwarantowane jest kilka rozwiazan co mozna zastosować,

Kitqa-ahaha , tylko ty na syna to wiesz musialabym sie doszkolic, haha. Jesli mialabys cos specjalnie pic na chłopca to nie ,

Elenaa- czesc to jeszcze o 3 myslisz :)? Hihi , ja chce chociaz jefna corke ale idealnie by bylo niec 2 synow i 2 corki [emoji23] hehe

Luisa-spoko jak wiem to zawsze odpowiem hehe , nasienie minimum musi miec 24 h ,czytałam.o OLE i generalnie takiego potwierdzenia ze to cokolwiek robi to nie ma , tylko ze faceci o slabym nasieniu biorac to plodzili corki hm, jeszcze cos poczytam o tym, ale chyba to oleje, zadna ze staraczek z ktorymi ja pisze nie uzywa tego, lukrecja maz 3x425mg w tydzien ten płodny a jak zaczyna to daje 2tabl,szyszki chmielu 2 tabl,

Kredka-nie dobrze bierze ty masz wiecej mg w kapsulce ;)

Biedronka - wielkie gratulacje !!! Wiedzialam ze sie zjawisz niedlugo z newsem hehe

Szczypiorkowa-hahaha skleroza ciazowa cie dopadla [emoji14]

Millo- haha no wodzisz juz sie dolształcam troszke w egs,dalej probuje naturalnie ale zobaczymh wszytsko biore na spokojnie ;),wszystko z glowa i powoli ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny :) kiedyś tu byłam ale przestałam pisać bo zaczęłam starać się poprostu o dziecko ;) dziś rano takie widoki :

Zobacz załącznik 840653 Dziś 34 dc, 4 cs :D termin według OM 1 listopada 2018
Mam synka z stycznia 2017 ;)
Życzę każdej spełnienia marzeń i trzymam kciuki :)

Wielgachne gratulacje!!! Wpadaj do nas częściej pochwalić się ci zmajstrowaliscie [emoji6]
Oczywiście spokojnej ciąży i zdrowego bobasa

atdc9vvjktz16vlw.png

Witajcie dziewczyny :) kiedyś tu byłam ale przestałam pisać bo zaczęłam starać się poprostu o dziecko ;) dziś rano takie widoki :

Zobacz załącznik 840653 Dziś 34 dc, 4 cs :D termin według OM 1 listopada 2018
Mam synka z stycznia 2017 ;)
Życzę każdej spełnienia marzeń i trzymam kciuki :)
Gratuluję[emoji4]

reklama
Miciurka kurczę to mnie zmartwiłas tym OLe :( jakoś tak pokładałem w nim nadzieje. Bo w szyszki to jakoś wątpię w lukrecję pewnie odstawimy po jakim czasie to by został Ole a okazuje się ze on nic nie wart haha

Ja niewiele mogę przy kp to mam wrażenie ze nic nie robię w temacie córki ughhhh

Do góry