reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny jak wygląda ten pasek? I przepraszam, że pytam ale możecie podać maila do sióstr? Czy do nich można zwracać się również o łaskę w innej i ten II jak płeć?

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Szczypiorkowa właśnie przed kilkoma minutami napisalam @ do sióstr aby wysłały Pasek do. Mojej babci ponieważ jest schorowana. A modlitwa do św Dominika jest również skuteczna w chorobach duszy i ciała.
mail do nich pasekgrodek@dominikanie.pl
A to mój pasek
1519739382-eb03985f741b70e7-aaaaaa.jpeg

Szczypiorkowa właśnie przed kilkoma minutami napisalam @ do sióstr aby wysłały Pasek do. Mojej babci ponieważ jest schorowana. A modlitwa do św Dominika jest również skuteczna w chorobach duszy i ciała.
mail do nich pasekgrodek@dominikanie.pl
A to mój pasek
1519739382-eb03985f741b70e7-aaaaaa.jpeg
Dziękuję Ci serdecznie!!! :)
Mi chodzi o pasek dla osoby która ma cały czas pod górkę (i to tak dosłownie). No stop coś się dzieje złego... I tam pomyślałam że może dla niej coś takiego... Napiszę i zapytam :)
A to trzeba pisać o jaką i intencje chodzi cxy coś? Kurde szkoda że biały... U mnie to max 2x jak będzie w każdym kolorze świata [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Kitqa a jak myslisz go przymocowac?? Moze poprostu zszyc z kawalkiem gumki? Zeby weszlo na reke ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a w jaki sposób poprosić siostry i pasek? Tylko maila napisać ? Czy zloyc jakaś ofiarę ? Jestem zielona a tez chciałabym otrzymać taki pasek

reklama
Szczypiorkowa ten Pasek jest świecowy i nie wiem czy siostry świeca go w naszej intencji. Natomiast w każdy wtorek o 7 rano odprawiana jest masza i tam modlą się w naszych intencjach (od tego paska)
Możesz napisać dlaczego chcesz ten pasek, tylko ie wiem czy Ci odpiszą.
Kredkaczarna niby trzeba przepasać się tym Paskiem ale, jakoś nie wyobrażam sobie tego. A myslr że nie będzie 'mniej dzialal' gdy założę go na rękę. Może jak już dojdzie do staranek to założę go sobie tak jak mówią.
A kaletnik ma takie metalowe zapięcia, nie wiem jak się nazywają i chce aby spiął mi końce tej tasiemki

Do góry