reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny jak mam liczyć @ wczoraj bol brzucha cały dzień i na wieczór można powiedzieć wkładka się przybrudzila i na papierze troszkę było ,dopiero nad ranem założyłam podpaske to 1dc.był wczoraj? czy dziś? zawsze takie durne pory z tą @i mam dylemat który mam dzień cyklu.
Jona dzisiaj pierwszy dzień cyklu

reklama
Jona- jak male plamienie to bym liczyła od dzis, jak takie wieksze.to od wczoraj,

Dziewczyny z tego paska nawet kokardke.mozecie zrobic, wszyc go gdzies nawet -mysle ze i tak zadziała byle by był blisko z wami,

Luisa-to watpisz w suple ktore bardziej działaja ,hehe, no fakt ze ciezko z kp, ale.predzej czy pozniej odstawisz,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka czyli szyszki nie taki badziew ;) haha

Synka długo nie odstawię jeszcze chyba ze nam rok zejdzie ze staraniami to tak heheh
On taki cyc mamy i nie mogę mu tego zabrać heh

A kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę tak aby było już widać serduszko?
Dziś dokładnie mam 4t5d. Na ovufriend zaznaczone mam ze 12 marca powinno być już serduszko. Czy to nie za wcześnie?

Luisa-to tylko moje syny nie takie cycuchy mamy [emoji23] ;)hehe kazdy jeden olewa lol

Marzycielka - dobrze ci pokazuje przeciez to az za 2 tyg, idz na 7 tydz ja tez zawsze na 7 szlam :) ,

odp na priv :)

Bo to tak akurat juz serduszko widac,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a gdzie to ivf z pgd tańsze miało byc? Czechy? Czy Cypr? Ono jest tańsze niż tu u nas?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry