Jona dzisiaj pierwszy dzień cykluDziewczyny jak mam liczyć @ wczoraj bol brzucha cały dzień i na wieczór można powiedzieć wkładka się przybrudzila i na papierze troszkę było ,dopiero nad ranem założyłam podpaske to 1dc.był wczoraj? czy dziś? zawsze takie durne pory z tą @i mam dylemat który mam dzień cyklu.
reklama
Jona- jak male plamienie to bym liczyła od dzis, jak takie wieksze.to od wczoraj,
Dziewczyny z tego paska nawet kokardke.mozecie zrobic, wszyc go gdzies nawet -mysle ze i tak zadziała byle by był blisko z wami,
Luisa-to watpisz w suple ktore bardziej działaja ,hehe, no fakt ze ciezko z kp, ale.predzej czy pozniej odstawisz,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny z tego paska nawet kokardke.mozecie zrobic, wszyc go gdzies nawet -mysle ze i tak zadziała byle by był blisko z wami,
Luisa-to watpisz w suple ktore bardziej działaja ,hehe, no fakt ze ciezko z kp, ale.predzej czy pozniej odstawisz,
Marzycielka86
Fanka BB :)
Miciurka odpisalam :-)
Kruszynka123
Jona
Jeśli już zacząło się plamienie znaczy że miesiączka się rozkręca i ja zawsze traktowalam to jako 1dc[emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli już zacząło się plamienie znaczy że miesiączka się rozkręca i ja zawsze traktowalam to jako 1dc[emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
A kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę tak aby było już widać serduszko?
Dziś dokładnie mam 4t5d. Na ovufriend zaznaczone mam ze 12 marca powinno być już serduszko. Czy to nie za wcześnie?
Dziś dokładnie mam 4t5d. Na ovufriend zaznaczone mam ze 12 marca powinno być już serduszko. Czy to nie za wcześnie?
szczypiorkowa12345
Ja zawsze chodzilan na 7tygA kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę tak aby było już widać serduszko?
I teraz też tak będzie
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Luisa-to tylko moje syny nie takie cycuchy mamy [emoji23] hehe kazdy jeden olewa lol
Marzycielka - dobrze ci pokazuje przeciez to az za 2 tyg, idz na 7 tydz ja tez zawsze na 7 szlam ,
odp na priv
Bo to tak akurat juz serduszko widac,
Marzycielka - dobrze ci pokazuje przeciez to az za 2 tyg, idz na 7 tydz ja tez zawsze na 7 szlam ,
odp na priv
Bo to tak akurat juz serduszko widac,
reklama
Podziel się: