reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny :) kiedyś tu byłam ale przestałam pisać bo zaczęłam starać się poprostu o dziecko ;) dziś rano takie widoki :

Zobacz załącznik 840653 Dziś 34 dc, 4 cs :D termin według OM 1 listopada 2018
Mam synka z stycznia 2017 ;)
Życzę każdej spełnienia marzeń i trzymam kciuki :)
GRATULACJE!!!!!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Rodzice tydzień po mnie. Tylko ja chłopca [emoji23] tzn ja tam mówię i tak być musi by mamy 2 córki i ma być jakaś równowaga[emoji23][emoji41][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Dziewczyny jak mam liczyć @ wczoraj bol brzucha cały dzień i na wieczór można powiedzieć wkładka się przybrudzila i na papierze troszkę było ,dopiero nad ranem założyłam podpaske to 1dc.był wczoraj? czy dziś? zawsze takie durne pory z tą @i mam dylemat który mam dzień cyklu.

Aaa kochane dostalam pasek!!! Normalnie czekalam na niego jakby niewiadomo co to bylo ;) wierze ze Bog mnie wyslucha i bede miala moja wymodlona coreczke [emoji173]
Kochane a kiedy go sciagacie oprocz kapieli? Hehe ;) spicie w nich? Serduszkowanie tez ;) moze wscibskie ale noo wiem ze z wami moge tak pogadac

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko do kapieli ściągam, poza tym cały czas nosze.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kredkaczarna też właśnie zastanawiam się jak nosić pasek pomimo że jeszcze się nie staram o dziecko ale przecież zacząć modlić się już mogę [emoji120](będę przygotowana w razie wpadki [emoji57] haha) i wymyśliłam że kawałek Paska założę na rękę i przymocuję go na stałe u kaletnika. Tylko nie wiem czy tak się da

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry