reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny :) kiedyś tu byłam ale przestałam pisać bo zaczęłam starać się poprostu o dziecko ;) dziś rano takie widoki :

Zobacz załącznik 840653 Dziś 34 dc, 4 cs :D termin według OM 1 listopada 2018
Mam synka z stycznia 2017 ;)
Życzę każdej spełnienia marzeń i trzymam kciuki :)
GRATULACJE!!!!!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Rodzice tydzień po mnie. Tylko ja chłopca [emoji23] tzn ja tam mówię i tak być musi by mamy 2 córki i ma być jakaś równowaga[emoji23][emoji41][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Dziewczyny jak mam liczyć @ wczoraj bol brzucha cały dzień i na wieczór można powiedzieć wkładka się przybrudzila i na papierze troszkę było ,dopiero nad ranem założyłam podpaske to 1dc.był wczoraj? czy dziś? zawsze takie durne pory z tą @i mam dylemat który mam dzień cyklu.

Aaa kochane dostalam pasek!!! Normalnie czekalam na niego jakby niewiadomo co to bylo ;) wierze ze Bog mnie wyslucha i bede miala moja wymodlona coreczke [emoji173]
Kochane a kiedy go sciagacie oprocz kapieli? Hehe ;) spicie w nich? Serduszkowanie tez ;) moze wscibskie ale noo wiem ze z wami moge tak pogadac

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko do kapieli ściągam, poza tym cały czas nosze.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kredkaczarna też właśnie zastanawiam się jak nosić pasek pomimo że jeszcze się nie staram o dziecko ale przecież zacząć modlić się już mogę [emoji120](będę przygotowana w razie wpadki [emoji57] haha) i wymyśliłam że kawałek Paska założę na rękę i przymocuję go na stałe u kaletnika. Tylko nie wiem czy tak się da

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry