reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurko tylko ze ja w ogole nie wiem co to jest to egs? Ale brzmi bardzo ciekawie^^

Biedronko gratulacje!!Wspaniala wiadomosc:))Spokojnej ciazy!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka ale chyba procedura w egs na chłopca jest w miarę podobna?
Biedronko szczere gratulacje!
Leeleeth gdzie tańsze to nie wiem, choć Czechy bliżej to tam podobno trzeba trochę naściemniac.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Elena oooo podziwiam! Ja nie planuje! A jak bym miala 3 miec to bym szla na zywiol .Obojetnie czy chlopak czy dziewczynka.Majac juz parke jak dla mnie to kompletnie bez znaczenia.Choc chyba wbrew pozorom wolalabym chlopczyka.Moze dlatego ze ta moja mala to taka jedzula;p a dopiero 8 miesiecy ma strach sie bac co bedzie potem!!
A co u Was jak Julianka?

Biedroneczka gratulacje!!

Millo jak u Was jak Inka? No i jak sie dogaduja z braciszkiem()?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka a tak sobie myśle ze skoro w drugim stosunku jest więcej niby xx to można wykonać sexy 2x pod rząd ? W odstępie załóżmy 3-4 h czy nie bardzo ?

Leleeth- chyba cypr byl najtanszy, a ile w PL kosztuje ?

Millo- to jest w sumie taka domowa inseminacja ,

Kitqa- tak nic nie robisz innego w egs, tylko bierzesz probke z gory a nie z dolu, :)

Maziajka- haha az taka malutka charakterna :D [emoji23]

Luisa-nie 2 seksy bo bedzie za duzo nasienia w wyscigu, ale np. Mozesz zrobic kilka h przed wlasciwym stosunkiem zmiana nasienia i pozniej kilka h po tym stosunek docelowy juz

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka dzięki chyba już wszystko wiem :-)

Kurde powiem wam ze mam schiza heh ze wpadliśmy hah :( a sexy były w sama owu, ale bez finału w środku heh a mnie wszystko kłuje i dziwnie pika w środku chociaż szanse na ciąże są bliskie zeru to mam schizy i czekam na okres jak na zbawienie :/ psychika wariuje :/

A kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę tak aby było już widać serduszko?
Dziś dokładnie mam 4t5d. Na ovufriend zaznaczone mam ze 12 marca powinno być już serduszko. Czy to nie za wcześnie?
Też właśnie się tak zastanawiam... Stresujące jest to czekanie..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na pierwszej wizycie tez w 7tc bylam :) ja jeszcze rozwazam ten kwiecien czy probowac bo znajac szzcescie to za pierwszym razem nie wyjdzie hehhe

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka ja na wizyte ide 6 tyg i 6 dni czyli 14 marzec :)

Pytałaś co robiłam więc: seksy co dwa dni w szczeslieym cyklu, picie tylko inofolicu, picie alkoholu, brak bananów i pomidorow ale przecier pomidoroey czesto uzywalam, mieso tylko kurczak,
jedna kawa dziennie,

Wczesniej robilam te inne cuda z suplementami, ale poprostu zdalam sie na los bo planuje kiedys jeszcze jakies dzieciaczki :)

Dzięki dziewczyny za gratulacje :)

Do góry