Kruszynka123
Fanka BB :)
Zapytałam czy to mozliwe aby był blad w wyniku, to pow ze nie możliwe bo nastawia kontrolki dodatkowo-cokolwiek to miało znaczyc musi być dobrze !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana żeby wierzyć nie trzeba latać do kościoła na kolanach. Wiara jest w sercu. I szczera modlitwa w domu da Ci więcej niż tercjańskie odbębnianie formułek z wszystkimi.@Kruszynka123 i @Marzycielka86 należy oddychać - głęboko. Jeju dziewczyny naprawdę wiem co przeżywacie, to są ogromne nerwy. Ale będzie dobrze, naprawdę!
@Marzycielka86 - ja wierze, nie śmieje się - wierzę nigdy nie byłam wielce kościelna, ba! Nawet miałam kryzys i w kościele mnie nie widzieli dłuższą chwilę, teraz też nie biegam codziennie a i w niedziele z przyczyn technicznych zdarza się że nie bywam. Ale wierzę naprawdę głęboko że się uda i nam i Wam wsyztskim
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Masz absolutna rację co do kościoła i całej otoczki, na akurat mam to niesamowite szczęście mieszkać w miejscu gdzie ksiądz to taki książkowy wzór z którego naprawdę należy czerpać wszelkie cnoty chrześcijaństwa... I na tym temat zakończony bo ja kibla um długo w tym temacie a to nie to forum [emoji23]Wiecie, to też jest jakiś plan,robić coś czego nie robiło się wcześniej. Tak na odwrót.
Moi synowie spłodzeni zimą( grudzień i styczeń) więc teraz zmiana na wiosnę,lato uzasadnione wpływem jonów ujemnych. Po wiosennej burzy,jak to powietrze pachnie...
baby_girl cichy plan to też dobry pomysł. U nas też nikt nie wie że coś kombinujemy. Po co narażać się na dodatkowy stres.