reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moja dieta drugi dzień wygląda tak że kończę na obiedzie o 15 ale co z tego jak zjadłam golabka z sosem pomidorowym :-(
Śniadanie o 8 bo już mi się w głowie kręcilo. Nie umiem bez śniadania. Kolacji mogę nie zjeść. Która się na tym zna? Wystarczy że jest ta przerwa 14-16 godzin?
Nie podjadam ale posiłki mam większe niż zazwyczaj. Teraz muszę popracować nad składnikami.

Też trzymam kciuki. Jak wam się uda to i mnie i reszcie też.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dieta trzeci tydzień. Raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj było super aż ok 19 zaczęło mnie paskudnie mdlic i zrobiło mi się słabo , zjadłam coś słodkiego. Niestety jak mam większe przerwy między posiłkami to właśnie mam mdłości okropne :( nie wiem cukier spada czy co

Anija teraz będzie lawina na 2 kreseczki na teście, i na 3 kreski na usg :-D
Oprócz tych które chcą syna będą fujarki ;-)
Hehe no jasne
Leżę w łóżku juz bo jak szybko zasne to
będzie szybko jutro, zapytam czy moze być na cito zaplace wiecej jeśli trzeba.
I trzymam kciuki za wasze Bety dziewczyny . Dla mnie to oczywista oczywistość ze będą piękne przyrosty
Mam taka nadzieje

reklama
Do góry