reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@belle81 No właśnie udar albo jakiś epizod niedokrwienny, to już trzeci raz wystąpiło cos takiego, niestety w Szczecinie nie chcą nam zrobić rezonansu, wiec musimy uderzyć na Poznań. Częściowo Go puściło, ale niestety nóżka jeszcze troszkę zaciąga [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O Boziu :( Koniecznie musicie zrobić rezonans, na pewno znajdą o co chodzi. Zwłaszcza ze to nie pierwszy raz.

reklama
@baby girl, ja mam identycznie. Ja nic nie kupuje wczesniej to zawsze zapesze i jak powiem komuś o moich planach to tak samo. Teraz siedzę cichutko i nawet wszystkim mówię, ze na pewno bedzie drugi syn i, ze nawet bym wolała ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth trzymaj się. Jak choruje moj synek to ja choruje razem z nim. Wzielabym wszytsko na siebie jakbym tylko mogła, dlatego rozumiem co czujesz.... U nas w mieście, para urodzila dziewczynke z zespołem downa i ostatnio mi sie snili. Mam jakies głupie wczyty, teraz. Czasami sobie myślę, żeby mnie tylko Bóg niepokarał za te moje kombinacje, i mówię, daj mi zdrowe dziecko...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Mikallo angelisia gratuluję zdrowych dzieciaczków:biggrin2:
Marzycielka kruszynka trzymam kciuki mocno będzie dobrze:tak:
@leeleeth współczuję :hmm:ty się masz ciągle coś ci się przytrafia, mam nadzieję, że to nic poważnego z synkiem tule mocno kochana twarda babka z ciebie
U nas hmm leci moja królewna ładnie przybiera zdrowa, tylko moja macica wciąż wysoko nie chce się zwijać, niby po kolejnych ciążach trwa to dłużej, no nic czekać nakazują.

Ostatnia edycja:
Do góry