reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa nie mój ze życzysz marzyciele dwóch chłopców :D

Ps witam z kawka :-)

Żeby nie zapeszyla bo ja z forum przegna [emoji23][emoji23][emoji23]

Witam sie i ja [emoji477]️
Kawka cynamonowa w toku, od wczoraj mamy istny armagedon.
Mój pięciolatek na cito wylądował u neurologa ponieważ miał niedowład prawej strony ciała. Buzie mu wykrzywiło, pół twarzy opadło, bełkotał i gadał bez ładu i składu. Nóżkę zaciągał i przechylała go podczas chodzenia w prawo. Mamy skierowanie do szpitala do poznania(300km ) [emoji17]
A wieczorem Wituś zaczął wymiotować, cała noc i rano a teraz jeszcze rozwolnienie sie napatoczyło, pewnie wirus [emoji85]
Chyba wiec ten cykl odpuszczę, najnormalniej w świecie nie mam siły na staranka. No i kiedy tez nie ma. Robię testy i bardzo blade wychodzą. Wiec może mam bezowulacyjne cykle?
Czy peak pojawia sie nagle? Czy stopniowo kreska ciemnieje?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Leeleth u mne testy owu pojawiały się nagle 24h przed owulacja. Stad trafienie 2-3 dni przed owu to dla mnie wróżenie z fusów :(

Baby girl - zdecydowanie abstynencja i jedna proba - spacjalnie dla Ciebie screen z GD ;)
1519289039-13fce94f1d1ed3af-aaaaaa.png

Marzycielka - najwazniejszy przyrost zebys znowu zrpbila nastepna bete , ty bardzo wczesnie złapałas

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Żeby nie zapeszyla bo ja z forum przegna [emoji23][emoji23][emoji23]

Witam sie i ja [emoji477]️
Mój pięciolatek na cito wylądował u neurologa ponieważ miał niedowład prawej strony ciała. Buzie mu wykrzywiło, pół twarzy opadło, bełkotał i gadał bez ładu i składu. Nóżkę zaciągał i przechylała go podczas chodzenia w prawo. Mamy skierowanie do szpitala do poznania(300km ) [emoji17]
A wieczorem Wituś zaczął wymiotować, cała noc i rano a teraz jeszcze rozwolnienie sie napatoczyło, pewnie wirus [emoji85]
Chyba wiec ten cykl odpuszczę, najnormalniej w świecie nie mam siły na staranka. No i kiedy tez nie ma. Robię testy i bardzo blade wychodzą. Wiec może mam bezowulacyjne cykle?

Leeleeth,kochana a co to się synusiowi przyplątało? Straszne rzeczy opisujesz,wygląda na jakiś udar...czy coś.
Lekarze coś powiedzieli?
I jeszcze jelitowka,masakra jakaś.
Trzymaj się. Zdrówka dla chłopców i siły dla Ciebie.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Żeby nie zapeszyla bo ja z forum przegna
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Witam sie i ja
emoji477.png

Mój pięciolatek na cito wylądował u neurologa ponieważ miał niedowład prawej strony ciała. Buzie mu wykrzywiło, pół twarzy opadło, bełkotał i gadał bez ładu i składu. Nóżkę zaciągał i przechylała go podczas chodzenia w prawo. Mamy skierowanie do szpitala do poznania(300km )
emoji17.png

A wieczorem Wituś zaczął wymiotować, cała noc i rano a teraz jeszcze rozwolnienie sie napatoczyło, pewnie wirus
emoji85.png

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED
emoji166.png
emoji166.png
emoji166.png
Baby girl - zdecydowanie abstynencja i jedna proba - spacjalnie dla Ciebie screen z GD ;)
1519289039-13fce94f1d1ed3af-aaaaaa.png

Marzycielka - najwazniejszy przyrost zebys znowu zrpbila nastepna bete , ty bardzo wczesnie złapałas

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
"abstynencja + jedna próba naprawdę ROZWIJA SIĘ RÓŻA, a puszczanie co 2-4 dni naprawdę zmienia kolor na niebieski,"

reklama
@belle81 No właśnie udar albo jakiś epizod niedokrwienny, to już trzeci raz wystąpiło cos takiego, niestety w Szczecinie nie chcą nam zrobić rezonansu, wiec musimy uderzyć na Poznań. Częściowo Go puściło, ale niestety nóżka jeszcze troszkę zaciąga [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry