reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki:) Tak mi Was brakowało.
Witam @baby_girl (jeszcze się nie znamy ;)
@Kruszynka123 i @Marzycielka86 -gratuluję ciąży i trzymam kciuki za wymarzone dzieci. @leeleeth patrzę na Ciebie i stwierdzam że twoi chłopcy muszą traktować Cię jak księżniczkę bo pięknie wyglądasz. A nie oszukujmy się ogarnąć taką gromadkę to nie lada wyzwanie. Podziwiam.
@Imama bardzo ciekawy esej. Czytając go tylko utwierdzilam się w tym na co stawiam.
Szybka i skuteczna dieta z redukcją masy i cukrów i minimum supli. Staranka przed owu. A reszta w rękach Tego na górze. Ale to za jakiś czas. Walczę codziennie ze swoimi słabościami i po trzech tygodniach jest nawet dobrze. 4 kg w dół i moje hula hop też działa bo w bioderkach -5cm. Widzę w tym cyklu ze przez dietę i wysiłek owu będzie wcześniej. Narazie nie martwię się ewentualnym rozregolowaniem jak przyjdzie czas ustabilizuje sytuację. Ważne aby podejść do wszystkiego na luzie bo stres podnosi testosteron.
@szczypiorkowa12345 jak Igorek? Rośnie? Czy już czujesz tę ciążę?
@Luisa @mihasiaaa @Gosica @Miciur-ka siły i wytrwałości w staraniach.
Jeśli kogoś pominęłam przepraszam. Ciężko ogarnąć dokładnie tydzień zaległości. Wszystkie mocno ściskam. :)

reklama
Dzień dobry, ja podczytuje w pracy.

Imama ja bardzo lubię do fryzjera chodzić, robisz niewielkie odświeżenie czy jakas konkretną zmianę? :)

Dobrze że na chłopca nie ma jakiejś stikte diety bo ja jestem mega kiepska w dietach choć jak teraz w tym cyklu nie wyjdzie to doszłam do wniosku że dopiero w sierpniu znowu ruszymy. Od dziś zaczynam konkretnie testować ovu bo przez to przesunięcie @ nie chce niczego pominąć ostatnio było jakoś 17 dnia a teraz zaczynam od 11 testować, trzymajcie kciuki za złoty strzał :)

Mihasia u nas jest tak ze jak mamy siły i synek dobrze śpi to co 2 dni a czasem post 3 tygodnie bo padamy na gębę hahaha.

Jeśli wyjdą mi teraz i w marcu testy owu to będę działała 3 i 2 dni wcześniej.

Jeśli 2 cykle tak nie wyjdzie to co 4 dni. A jeśli kolejne 2 tak nie wyjdzie to hulaj dusza.

Gosica no ja sama nie wiem
Co mi nie gra w tej Lukrecji sle chyba wykończymy co jest i nie będę dawać zostanę z Ole i szyszki.

Belle81 ja tez stawiam na dietę bardziej mz i dużo ruchu tak aby schudnąć. Liczyć co ro grama nie mam siły
Zdecydowanie tak. Ciężko wszystko idealnie wyliczyć. Ja jem trzy posiłki małe. Z wyłączeniem produktów chłopczykowych. Do tego godzinę wysiłku codziennie. Narazie mocno zbijam wagę a potem będę regulować to co ewenualnie rozwale dietą.
Najgorzej będzie z abstynencji, nie wiem jak damy radę w tym temacie.

@Luisa2018 ja mojego zaczęłam suplementować zanim faktycznie zaczęliśmy starania, i zapomniałam o przerwie. To biedak miał problemy, żeby skończyć, strasznie się przejął. Także dobrze robić te przerwy [emoji6]
@belle81 Hahha dziękuje, raczej twarda ręka musza byc prowadzeni bo to horda kozaków [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja stary żołnierz także mam wyćwiczony głos dowódczy [emoji6][emoji48]
@kura33 za złoty strzał [emoji1307] a ja wysyłam blue baby dust [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@belle81 a ile masz chłopców :)? Ja tez stawiam na ruch, chodzę 3 razy w tyg na fitness do tego dieta (co do grama nie wyliczam, jem 3 posiłki, sniadanie w miare duże ok 500 kcal, obiad i kolacje ok 400) Schudłam juz 3 kg od poczatku stycznia. Boje się tylko, ze przez diete poprzestawia mi sie ovu i z moich staranek bedzie dupa blada. Muszę zajść w ciążę do czerwca, bo później musze wracać do pracy :(. Z synkiem udało sie od razu, ale teraz widząc statystyki to z dziewczynką trzeba dłużej soe starac...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@belle81 czekalam na Ciebie :) dawno Cie nie było :)
Dziewczyny ogarniaja przygotowania do cykli a ja się grzecznie już przyglądam i trzymam MOCNE KCIUKI za każda :)
Dziękuję za imię ;) uwielbiam jak ktoś jemow, wtedy wszystko wydaje się jeszcze bardziej realne :) u nas ŻADNYCH objawów poza pryszczami których nie miałam wcześniej i wyglądam jak nastolatka. Co jest dziwne bo przy dziewczynach miałam teraz chyba najlepsza w swoim życiu :) mąż stwierdził że nawet mi cycki specjalnie nie urosły a segregowalam ostatnio zdjęcia i w 5/6 tyg z dziewczynami mój biust był już typowo ciążowy! :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry