reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki:) Tak mi Was brakowało.
Witam @baby_girl (jeszcze się nie znamy ;)
@Kruszynka123 i @Marzycielka86 -gratuluję ciąży i trzymam kciuki za wymarzone dzieci. @leeleeth patrzę na Ciebie i stwierdzam że twoi chłopcy muszą traktować Cię jak księżniczkę bo pięknie wyglądasz. A nie oszukujmy się ogarnąć taką gromadkę to nie lada wyzwanie. Podziwiam.
@Imama bardzo ciekawy esej. Czytając go tylko utwierdzilam się w tym na co stawiam.
Szybka i skuteczna dieta z redukcją masy i cukrów i minimum supli. Staranka przed owu. A reszta w rękach Tego na górze. Ale to za jakiś czas. Walczę codziennie ze swoimi słabościami i po trzech tygodniach jest nawet dobrze. 4 kg w dół i moje hula hop też działa bo w bioderkach -5cm. Widzę w tym cyklu ze przez dietę i wysiłek owu będzie wcześniej. Narazie nie martwię się ewentualnym rozregolowaniem jak przyjdzie czas ustabilizuje sytuację. Ważne aby podejść do wszystkiego na luzie bo stres podnosi testosteron.
@szczypiorkowa12345 jak Igorek? Rośnie? Czy już czujesz tę ciążę?
@Luisa @mihasiaaa @Gosica @Miciur-ka siły i wytrwałości w staraniach.
Jeśli kogoś pominęłam przepraszam. Ciężko ogarnąć dokładnie tydzień zaległości. Wszystkie mocno ściskam. :)

reklama
Dzień dobry, ja podczytuje w pracy.

Imama ja bardzo lubię do fryzjera chodzić, robisz niewielkie odświeżenie czy jakas konkretną zmianę? :)

Dobrze że na chłopca nie ma jakiejś stikte diety bo ja jestem mega kiepska w dietach choć jak teraz w tym cyklu nie wyjdzie to doszłam do wniosku że dopiero w sierpniu znowu ruszymy. Od dziś zaczynam konkretnie testować ovu bo przez to przesunięcie @ nie chce niczego pominąć ostatnio było jakoś 17 dnia a teraz zaczynam od 11 testować, trzymajcie kciuki za złoty strzał :)

Mihasia u nas jest tak ze jak mamy siły i synek dobrze śpi to co 2 dni a czasem post 3 tygodnie bo padamy na gębę hahaha.

Jeśli wyjdą mi teraz i w marcu testy owu to będę działała 3 i 2 dni wcześniej.

Jeśli 2 cykle tak nie wyjdzie to co 4 dni. A jeśli kolejne 2 tak nie wyjdzie to hulaj dusza.

Gosica no ja sama nie wiem
Co mi nie gra w tej Lukrecji sle chyba wykończymy co jest i nie będę dawać zostanę z Ole i szyszki.

Belle81 ja tez stawiam na dietę bardziej mz i dużo ruchu tak aby schudnąć. Liczyć co ro grama nie mam siły
Zdecydowanie tak. Ciężko wszystko idealnie wyliczyć. Ja jem trzy posiłki małe. Z wyłączeniem produktów chłopczykowych. Do tego godzinę wysiłku codziennie. Narazie mocno zbijam wagę a potem będę regulować to co ewenualnie rozwale dietą.
Najgorzej będzie z abstynencji, nie wiem jak damy radę w tym temacie.

@Luisa2018 ja mojego zaczęłam suplementować zanim faktycznie zaczęliśmy starania, i zapomniałam o przerwie. To biedak miał problemy, żeby skończyć, strasznie się przejął. Także dobrze robić te przerwy [emoji6]
@belle81 Hahha dziękuje, raczej twarda ręka musza byc prowadzeni bo to horda kozaków [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja stary żołnierz także mam wyćwiczony głos dowódczy [emoji6][emoji48]
@kura33 za złoty strzał [emoji1307] a ja wysyłam blue baby dust [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@belle81 a ile masz chłopców :)? Ja tez stawiam na ruch, chodzę 3 razy w tyg na fitness do tego dieta (co do grama nie wyliczam, jem 3 posiłki, sniadanie w miare duże ok 500 kcal, obiad i kolacje ok 400) Schudłam juz 3 kg od poczatku stycznia. Boje się tylko, ze przez diete poprzestawia mi sie ovu i z moich staranek bedzie dupa blada. Muszę zajść w ciążę do czerwca, bo później musze wracać do pracy :(. Z synkiem udało sie od razu, ale teraz widząc statystyki to z dziewczynką trzeba dłużej soe starac...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@belle81 czekalam na Ciebie :) dawno Cie nie było :)
Dziewczyny ogarniaja przygotowania do cykli a ja się grzecznie już przyglądam i trzymam MOCNE KCIUKI za każda :)
Dziękuję za imię ;) uwielbiam jak ktoś jemow, wtedy wszystko wydaje się jeszcze bardziej realne :) u nas ŻADNYCH objawów poza pryszczami których nie miałam wcześniej i wyglądam jak nastolatka. Co jest dziwne bo przy dziewczynach miałam teraz chyba najlepsza w swoim życiu :) mąż stwierdził że nawet mi cycki specjalnie nie urosły a segregowalam ostatnio zdjęcia i w 5/6 tyg z dziewczynami mój biust był już typowo ciążowy! :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry