Imama- no wlasnie chyba nie ma.co sie stresowac, dla mnie najwazniejsze ze dziewczyny biora dziala i dzieci i one zdrowe bo robia testy z krwi na plec i przy okazji czy dziecko zdrowe.
Gosica- kochana nie bedzie.mi szkoda tyle bycia na suplach itp. Juz mam dosc ! Koniec ,pozatym przerwa bo nie chce urodzic w styczniu - z grudniem jeszcze mysle heheh bo troche sie uparłam na 2018 r ale generalnie juz bąbelka ze stycznia mamy
,a Atomic nie poleca lukrecji dla kobiet, o to chodzi,
Kruszynka- Ale Ci dobrze ja pol nocy nie spalam, mlody ząbkuje i tak podrozowałam do niego co chwile do gory - on na innym pietrze jest i chyba schudne przez te schody hahhaha [emoji23], korzystaj poki mozesz
Mihasiaa- obniza testosteron wypłukuje sód,
Luisa- moj wszystko bierze od okresu mojego do owulacji, tak.szyszki mozna trzymac i podawac ciagle , zrob mu lepiej przerwy jesli ci przeszkadza ze 2 tyg dlugo to zrob mezowi chociaz tydzien przerwy w kazdy miesiac,
Baby_girl- ale to generalnie jesli chcesz tak zrobic to bez sensu zeby maz mial abstynencje , nie musi miec tylko 1 dzien wtedy musi jakby sie powstrzymac i staranka, olałabym furagine, jeden pomidor nic ci nie zrobi
, trzymaj fason i pij cole zero w okresie okołoowulacyjnym,
Belle- gratulacje diety ! I takich efektow!wlasnie tego sie boje z moimi chlopcami ze sama zostane a oni pojda "naprawiac" heh
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom