reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica- bierz 800-900mg lukrecji, a maz niech bierze 420-450mg, lukrecja Tobie obnizy testosteron , ma dobre wyniki bym brala zalecana dawke, ale jeden stosunek tylko tez zalecany, nie wiem.czy bym hurry up robila -u mnie maz nie dawal rady po lukrecji i szyszkach, ale ja daler robie j&d tylko czekam dluzej anizeli od razu ,

Leeleeth- słodki synus! W ogole szybko rosnie :)

Marzycielka- ponic ten wynik % bety to w miare wiarygodny przed @ , a pozniej to juz nie za bardzo, wiec jak jestes przed okresem jeszcze planowanym to bym.szla bo ciekawosc by mnie zabiła [emoji23] - a sikanca robisz ?

Mihasia- u mnie teraz maz ma abstynencje (probuje ostatni raz ) bo po abstynencji zaskoczylo z o+12 w listopadzie ale sie nie utrzymalo, ryzykuje jeszcze raz, wymiany materialu nie robimy, maz dopiero bedzie mial 30 lat w kwietniu to niech trzyma [emoji23], i chyna wyjdzie mu 10-14 dni abstynencji przed staraniami docelowymi [emoji87] biedny.. , ale robie po owulce z zakwaszaniem tylko nie od razu przed a godziny przed ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth te herbatki tez były właśnie na bazie morwy białej. Chyba spróbuje ale tabletek troszkę się boje, co myślisz ?

Marzycielka córcia jak malowana będzie :)

Kruszynka u Ciebie tez !

A u szczypiorkowej boski Igor :) <3

Miciurka, mąż bierze lukrecję od 1dc do ovu ale 750mg, ja tyle samo. Mąż za dużo? Poki co w miarę daje radę, ale czy pomimo to mu obniżyć dawkę? Bierze tez szyszki. Tak stosunek jeden chyba blisko ovu. Z j&d ostatnio poczekałem z 7 min, może teraz wydłużenie do 10 min, chyba cos takiego krążyło po GD.
Marzycielka, mnie tez mocno ciekawi Twój przyrost. Idź na baranki i się nie stresuj! [emoji110]
Luisa, mój mąż w podobnym wieku i trzymam się z dała od abstynencji. Atomic zaleca max do 35 lat.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze co raz mocniejsze mam te plamienia. Sama nie wiem do owu 2-3 dni a tutaj jak zwykle lekkie krwawienie. Ponoć ma to związek ze spadkiem estrogenów ale aż tak? Ehh

reklama
Dobra to piszcie jeszcze raz co bierzecie. Ja biore vitex zurawine na zmiane z wit c (okres chorobowy), kw foliowy (zmienie na inofem) wit. B i czasem magnez.
Maz lukrecje ole i szyszki.
Co dokupic na dziewczynke? [emoji23]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry