reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kredkaczarna, dzięki za info. Już uzupełniam braki w gemini;)
Michasia, Rephresh kupiłam w apo-discounter.
Clo dziewczyny polecacie na obniżenie cukru? Może to wspomoże w kiepskiej diecie LE? [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja z mężem łykam jeszcze magnez i wapno. Zdania są sprzeczne i podzielone, jedni żeby brać inni zeby nie. Ja jakoś biorę tak mi podpowiada serce hahahaha.

Myślałam żeby kupić abiofem ....

Kruszynka, pewnie będziesz miała dwa przyrosty to szerszy pogląd na sprawę. Ale jak gin taks teorie wysnuł to może cos w tym jest
emoji57.png
On tak mówi bo mial przypadek bliźniaków po clo,wole zeby nie wykrakal
Luisa2018 acard pomaga przy implantacji zarodka.

Luisa - abstynencja jest bezpieczna dla ludzi do 35 rż, wiec abstynencja nie jest zalecana dla twojego meza, pozniej juz plemniki maja raczej wieksza degradacje i strach, z tego co czytalam.duzo niwudanych staran z magnezem i calcium - włacznie z moim ,ja olalam, ale jak czujesz ze Tobie pomoze to bierz :)

Gosica- pokaz jaka masz lukrecje ? My z mezem bierzemy oboje 425mg x2, i on jeszcze bierze szyki dodatkowo, i chcialam hurry up jeszcze w tamtym cyklu zeby poprawic ale nam nie wyszlo, chyba za duzo supli,

Kredka - abstynencja minimum 7 dni najlepiej kolo 8 minimum, moj maz bedzie mial 12 dni albo i 14 wow

Ja biore lukrecje 850mg zurawine 20tys mg , i bromelain teraz bede brala pierwszy cykl, folate,

Maz, lukrecja, szyszki, OLE, I co 2 dzien zurawina, ale nie duzo 5tys mg. ,

Doszly moje suple - jupiii, i doszly testy clearblue! Nie wiem w sumie czy juz w tym cyklu korzystac,

To nasz ostatni cykl z suplami itp. Robimy przerwe od wszytskiego , staran i supli, moze jakos na lato wznowimy, i metoda BDM zrobie z 2 cykle a pozniej to juz nie wiem.sama...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biore saw palmetto, zurawine, czasami magnez i wit c. Maz zurawine i wit c, ale od dzisiaj zamieniam mu na lukrecje i OLE. Jest jakis zloty środek wlasnie na obniżenie cukru? Moze u mnie tez by zdal egzamin, bo z dietą ostatnio kiepsko.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa- ja moge tylko powiedziec ze jestem.na kilku forach zagranicznych ktore obejmuja usa,australia uk itp i nikt nie robi mag i cal.

Mihasia -zlotych srodkow nigdy nie ma hehe,

Dziewczyny po prostu starajcie nie podjadac ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry