reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mihasia, już się pogubiłam który to cyklstaranek-jakoś 7. Pierwsze 2 cykle było celowanie w o+12, jak dla mnie strata czasu, ale moje cykle były nieprzewidywalne :( 2 kolejne cykle na clo, pierwszy z za dużym zakwaszaniem, kolejny po prostu nie poszedł. 2 ostatnie cykle z vitexem-staranka co 4 dni, z j&d. Teraz jestem na vitexie, Lukrecji i jeszcze nie obmyslilam strategii, ale powoli skłaniam się działać krótko przed pozytywem, z j&d, zakwaszenie 12h przed i hurry up.jeszcze czekam na PDF-a baby dust, chociaż patrząc na statystyki to jakoś szału nie ma [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez sie skupiam na niskich kaloriach i unikaniu tych produktów, ale mam problem z podjadaniem. Jak pisałam wcześniej obniżyłam jeszcze pule kaloryczna do 1600 i bywa ze jestem tak głodna, że chapsnę coś.
Jak bierzecie ten acard? A metformine któraś brała albo coś na obniżenie cukru?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kruszynka nie wiem ale takie mocne mam przeczucie że to córką i nawet zwracam się już do tej kruszynki jak do córci :-)
Gosica tak wiem dlatego też chcę zrobić po południu bo mąż we czwartek będzie w domu koło południa i też bym zrobiła mniej więcej o tej samej godzinie badanie.
Leeleeth ja biorę raz dziennie acard i brałam Inofem a to podobno też obniża cukier tylko łagodnie jak metformina.

Leeleeth ja acard bralam i biorę raz dziennie..

Do owulki czy cały czas?

Kruszynka nie wiem ale takie mocne mam przeczucie że to córką i nawet zwracam się już do tej kruszynki jak do córci :-)
Gosica tak wiem dlatego też chcę zrobić po południu bo mąż we czwartek będzie w domu koło południa i też bym zrobiła mniej więcej o tej samej godzinie badanie.
Leeleeth ja biorę raz dziennie acard i brałam Inofem a to podobno też obniża cukier tylko łagodnie jak metformina.

A to brałaś do owulki czy cały czas?
Lecę na zakupy [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Marzycielka trzymamy kciuki!:))))) czekamy na betę :))))

Leeleth daj znac jak wymyślisz coś z tym cukrem. Ja pije herbatkę na dobry cukier i widziałam w sklepie dla cukrzyków coś na obniżenie.

Gosica, mihasia dla mnie 0+12 to strata czasu , która doprowadzi do tego ze sfrustrowana rzucę dietę i suple wiec wole już blisko
Owu ale z dietami i suplami. Chyba będę raz na 4 dni albo 2 dni przed chociaż boje się ze będzie to trwało miesiącami i po prostu pęknę.

reklama
Bo będzie córka :)
Ja mam cały czas to uczucie że będzie Igor ale w tej samej sekundzie przypominam sobie brata który smieszkuje że mnie i mam wrażenie że będzie córka... I tak wkoło :(
Wódz wiem że powinnam być 'wierna' sobie tj silniejsze ode mnie...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry