reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Do owulki czy cały czas?
Caly czas.
Marzycielka86 no to bedzie corcia ,moj gin spojrzał na bete i mówi albo bliźniaki albo pomyłka w labie, przemyślałam i ide w czw na ostatnią bete zobaczyć co z tym przyrostem a dziś zribilam test bo zawsze chciałam mieć właśnie ten z rosmana pozytywny na pamiątkę, swoją drogą beta pewnie dziś z 600 a kreska nie taka mocna:happy:

Załączniki

• IMG_20180220_095945.jpg
    IMG_20180220_095945.jpg
    334,1 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Leeleeth ja Inofem piłam cały czas przez 3 lata.
Kruszynka ja jestem zła na siebie ze tak wkrecam sobie tą córkę i ze później może być płacz jak się okaże inaczej.
Jak się boje tej bety buuu... :-(

Leeleeth ja Inofem piłam cały czas przez 3 lata.
Kruszynka ja jestem zła na siebie ze tak wkrecam sobie tą córkę i ze później może być płacz jak się okaże inaczej.
Jak się boje tej bety buuu... :-(
A to dziś robisz 1x betę? Ciekawe czy jakbym ja zrobiła to już za późno będzie nie? :)
Ja też sobie wmawiam że Igor o boję się rozczarowania...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Chyba każda to będzie przechodzić z nas jeśli nie trafi z płcią. Najważniejsze to kochać to dziecko z całych sił, a przepłakać płeć której nie ma [emoji55]
Wiem jakie to trudne ale każdej z nas zależy na zdrowym dziecku [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chyba każda to będzie przechodzić z nas jeśli nie trafi z płcią. Najważniejsze to kochać to dziecko z całych sił, a przepłakać płeć której nie ma [emoji55]
Wiem jakie to trudne ale każdej z nas zależy na zdrowym dziecku [emoji3]

Dokaldnie tak jest jak mówisz... :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Jak się boje tej bety buuu..
Ja tak bardzo chce zdrowej ciąży że nie bede narzekac nawet gdy będzie syn..
Marzycielka86 wielkie kciuki beta pewnie już ponad 20 będzie :happy: współczuję bo wiem jaki to straszny stres :(

Luisa, dla mnie podobnie o+12 to strata czasu o czyms sama się przekonałam. Chyba ze naprawdę zna się, czuje się owulacje. U mnie z tym bardzo różnie.
Marzycielka, często kobieca intuicja jest niezawodna, wiec trzymam kciuki żeby tak było [emoji7]
Kruszynka, pewnie będziesz miała dwa przyrosty to szerszy pogląd na sprawę. Ale jak gin taks teorie wysnuł to może cos w tym jest [emoji57]

reklama
Do góry