reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica- bierz 800-900mg lukrecji, a maz niech bierze 420-450mg, lukrecja Tobie obnizy testosteron , ma dobre wyniki bym brala zalecana dawke, ale jeden stosunek tylko tez zalecany, nie wiem.czy bym hurry up robila -u mnie maz nie dawal rady po lukrecji i szyszkach, ale ja daler robie j&d tylko czekam dluzej anizeli od razu ,

Leeleeth- słodki synus! W ogole szybko rosnie :)

Marzycielka- ponic ten wynik % bety to w miare wiarygodny przed @ , a pozniej to juz nie za bardzo, wiec jak jestes przed okresem jeszcze planowanym to bym.szla bo ciekawosc by mnie zabiła [emoji23] - a sikanca robisz ?

Mihasia- u mnie teraz maz ma abstynencje (probuje ostatni raz ) bo po abstynencji zaskoczylo z o+12 w listopadzie ale sie nie utrzymalo, ryzykuje jeszcze raz, wymiany materialu nie robimy, maz dopiero bedzie mial 30 lat w kwietniu to niech trzyma [emoji23], i chyna wyjdzie mu 10-14 dni abstynencji przed staraniami docelowymi [emoji87] biedny.. , ale robie po owulce z zakwaszaniem tylko nie od razu przed a godziny przed ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth te herbatki tez były właśnie na bazie morwy białej. Chyba spróbuje ale tabletek troszkę się boje, co myślisz ?

Marzycielka córcia jak malowana będzie :)

Kruszynka u Ciebie tez !

A u szczypiorkowej boski Igor :) <3

Miciurka, mąż bierze lukrecję od 1dc do ovu ale 750mg, ja tyle samo. Mąż za dużo? Poki co w miarę daje radę, ale czy pomimo to mu obniżyć dawkę? Bierze tez szyszki. Tak stosunek jeden chyba blisko ovu. Z j&d ostatnio poczekałem z 7 min, może teraz wydłużenie do 10 min, chyba cos takiego krążyło po GD.
Marzycielka, mnie tez mocno ciekawi Twój przyrost. Idź na baranki i się nie stresuj! [emoji110]
Luisa, mój mąż w podobnym wieku i trzymam się z dała od abstynencji. Atomic zaleca max do 35 lat.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze co raz mocniejsze mam te plamienia. Sama nie wiem do owu 2-3 dni a tutaj jak zwykle lekkie krwawienie. Ponoć ma to związek ze spadkiem estrogenów ale aż tak? Ehh

reklama
Dobra to piszcie jeszcze raz co bierzecie. Ja biore vitex zurawine na zmiane z wit c (okres chorobowy), kw foliowy (zmienie na inofem) wit. B i czasem magnez.
Maz lukrecje ole i szyszki.
Co dokupic na dziewczynke? [emoji23]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry