reklama
Gosica
Fanka BB :)
Mihasia, już się pogubiłam który to cyklstaranek-jakoś 7. Pierwsze 2 cykle było celowanie w o+12, jak dla mnie strata czasu, ale moje cykle były nieprzewidywalne 2 kolejne cykle na clo, pierwszy z za dużym zakwaszaniem, kolejny po prostu nie poszedł. 2 ostatnie cykle z vitexem-staranka co 4 dni, z j&d. Teraz jestem na vitexie, Lukrecji i jeszcze nie obmyslilam strategii, ale powoli skłaniam się działać krótko przed pozytywem, z j&d, zakwaszenie 12h przed i hurry up.jeszcze czekam na PDF-a baby dust, chociaż patrząc na statystyki to jakoś szału nie ma [emoji51]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez sie skupiam na niskich kaloriach i unikaniu tych produktów, ale mam problem z podjadaniem. Jak pisałam wcześniej obniżyłam jeszcze pule kaloryczna do 1600 i bywa ze jestem tak głodna, że chapsnę coś.
Jak bierzecie ten acard? A metformine któraś brała albo coś na obniżenie cukru?
Jak bierzecie ten acard? A metformine któraś brała albo coś na obniżenie cukru?
Kruszynka123
Leeleeth ja acard bralam i biorę raz dziennie..
Marzycielka86
Kruszynka nie wiem ale takie mocne mam przeczucie że to córką i nawet zwracam się już do tej kruszynki jak do córci :-)
Gosica tak wiem dlatego też chcę zrobić po południu bo mąż we czwartek będzie w domu koło południa i też bym zrobiła mniej więcej o tej samej godzinie badanie.
Leeleeth ja biorę raz dziennie acard i brałam Inofem a to podobno też obniża cukier tylko łagodnie jak metformina.
Gosica tak wiem dlatego też chcę zrobić po południu bo mąż we czwartek będzie w domu koło południa i też bym zrobiła mniej więcej o tej samej godzinie badanie.
Leeleeth ja biorę raz dziennie acard i brałam Inofem a to podobno też obniża cukier tylko łagodnie jak metformina.
Leeleeth ja acard bralam i biorę raz dziennie..
Do owulki czy cały czas?
Kruszynka nie wiem ale takie mocne mam przeczucie że to córką i nawet zwracam się już do tej kruszynki jak do córci :-)
A to brałaś do owulki czy cały czas?
Lecę na zakupy [emoji23]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Luisa2018
Marzycielka trzymamy kciuki!)))) czekamy na betę )))
Leeleth daj znac jak wymyślisz coś z tym cukrem. Ja pije herbatkę na dobry cukier i widziałam w sklepie dla cukrzyków coś na obniżenie.
Gosica, mihasia dla mnie 0+12 to strata czasu , która doprowadzi do tego ze sfrustrowana rzucę dietę i suple wiec wole już blisko
Owu ale z dietami i suplami. Chyba będę raz na 4 dni albo 2 dni przed chociaż boje się ze będzie to trwało miesiącami i po prostu pęknę.
Leeleth daj znac jak wymyślisz coś z tym cukrem. Ja pije herbatkę na dobry cukier i widziałam w sklepie dla cukrzyków coś na obniżenie.
Gosica, mihasia dla mnie 0+12 to strata czasu , która doprowadzi do tego ze sfrustrowana rzucę dietę i suple wiec wole już blisko
Owu ale z dietami i suplami. Chyba będę raz na 4 dni albo 2 dni przed chociaż boje się ze będzie to trwało miesiącami i po prostu pęknę.
@Luisa2018 znalazłam cos jak insulan, obniżający cukier jest to chyba wyciąg z morwy białej. Zobacz ofertę: INSULAN prawidłowy poziom cukru 60 tabl. APTEKA Link do: INSULAN prawidłowy poziom cukru 60 tabl. APTEKA
reklama
szczypiorkowa12345
Bo będzie córkaKruszynka nie wiem ale takie mocne mam przeczucie że to córką i nawet zwracam się już do tej kruszynki jak do córci :-)
Ja mam cały czas to uczucie że będzie Igor ale w tej samej sekundzie przypominam sobie brata który smieszkuje że mnie i mam wrażenie że będzie córka... I tak wkoło
Wódz wiem że powinnam być 'wierna' sobie tj silniejsze ode mnie...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Podziel się: