reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka, dzięki. Tak wypoczywam. Ale dzisiaj spacer i już chodzę okrakiem hehe także nie ma co szaleć.
Marzycielka wątpię żeby czas zagnieżdżania miał znaczenie. Jak już to właśnie ten przyrost bety. I jak przed @ pozytyw ladny to beta raczej wysoka wiec dziewczynkowo.
Kruszynka super beta! Mam nadzieje ze troszkę się uspokoisz
Gosica a nie masz Lukrecji 750mg? Bo Miciurka pisze żeby dwa razy po 450
Luisa przy PCOS może ten majeranek zmniejszać cukier. Ale nie mając PCOS nie ryzykowalabym jednak bo nie widomo jak się zareaguje. Jednak takie nowe rzeczy bym odrzuciła bo jak ich na listach zagranicznych nie ma to pewnie testowały ale bez większych rezultatów.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ejjjj to ja nie wiedzialam ze beta moze cos powpowiedz nt plci. .. Bym zrobila:(
Oj tam, to nie jest udowodnione wcale no i chyba to trzeba robić bete w odpowiednim dniu po owu bo potem to już jest coraz mniej wiarygodne.
Marzycielka86 dokładnie tak nie ma potrzeby się stresować zrobisz bete, później przyrost a test jak bdz chciała to na pamiątkę sobie później zrobisz
;-) ;)

Imama wiem że te teorie wszystkie i tak to 50/50 ale tak bardzo chce usłyszeć za jakiś czas na usg te magiczne słowa "córka" ze analizuję wszystko co się da czy mam szanse na nią :-) no zobaczymy teraz ważne aby ciąża prawidłowo się rozwijala i aby Kruszynka była cała i zdrowa :-)
Zresztą co Bóg dał to kochać będę ale nadal modlę się o córkę i wierzę że moje modlitwy będą wysłuchane.

Mój Króliczek podziwiał słoneczko
1519070230-2e214eb49781c722-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Marzycielka trzymamy wszyscy kciuki

Niedlugo to nie będzie to mało która bedbęd starająca.

Leeleeth super wyglądasz a jak patrzę na takich malych przystojniaczków to właśnie chce mi się tego synka.

Chociaż i tak uważam że nie przebije nic garderoby małej księżniczki, dla dziewczynek jest zawsze więcej rzeczy

Czytam i czytam i cieszę sie że mam te dziewczyny bo e diety i suplementy plus odliczanie kiedy można przed ovu, chyba nerwowo bym nie dała rady.

Dziewczynu nadrabiam was ;) u mnie okres cd. Chodze na fitness lub silownie. Dieta u mnie kuleje. Sniadania pozno i omijam chlopczykowe produkty. Ale slodkiego sie pozbyc nie moge ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka, dokładanie tak jak piszesz. Myślałam tylko żeby trochę zwiększyć sobie szanse na ciaze i ten hurry up wrzucić z odstępem -12h. Nie wiem tylko czy nie będzie za długi odstęp czasowy.
Kruszynka, nie pamietam jaka miałaś betę w piątek. Żeby zbadać przyrost to najlepiej beta powinna być robiona z odstępem 48h, a z czego obliczyłam 234,6%. Betka piękna dziewczynkowa, jeśli trzymamy się tej teorii [emoji4]
Marzycielka, trzymam mocno kciuki. Dobrze pamietam?-jutro pierszycraz badasz betę?
Imama, sprawdziłam moja lukrecja tak jak piszesz 750mg, biorę ja w tym cyklu. Mam i tak niskie ciśnienie, czuje się po niej OK, wiec myśle ryzyka dużego nie ma.
Kura33, to fakt dziewczyny wspierają w trudnych chwilach, podpowiadają w razie wątpliwości. Na pewno jest raźniej [emoji56]
Leeleth, klimatyczne zdjęcie.
Kredkaczarna, ja mam podobnie z dieta. Jem mało ale słodkiego sobie nie pożałuje-ilości nie są duże, ale jednak...[emoji29]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry