Szczypiorkowa - [emoji23] dzieki ! Wow jaka krecha ladna ! Wlasnie nie wiem gdzie ja testy twoje przegapiłam
- no Moze Igor i Adrian tam juz siedza hah, Ty to podobnie jak ja w 2013 weszlam.na forum i po 2 tyg bylam juz w ciazy z synem [emoji23] , haha , mi z synami zawsze wczesnie wychodziło
, trzymam kciuki za chlopaczka!
Marzycielka- jak jest juz krecha to juz sie cos skroiło, nie masz co sie martwic a 2 roznych testow sie nie porownuje do siebie, a te 2 clearblue co robilas to widac ze kreska ściemniala takze nie masz co sie martwic ! Zaczynasz nasza kolejke dziewczynkowa a zaraz leeleeth,ja i gosica sie wbijamy po Tobie
, bo bardzo blisko jestesmy z cyklami ,
Leeleeth- ale ty drobniutka jestes !ale slodki! Zaraz to Emil Ciebie na rekach bedzie nosil hehe,
Wiem ze niw polecaja tych testow elektrobicznych ale ja kupilam.dodatkowo- widzialas jak mi te paskowe wychodza - wszystkie pozytywy [emoji23]
Ja zawsze zaczynam od 10 dc testowac,ale cos mnie jajnik wczoraj bolał i juz pierwszy test poleciał,ja zwykle robie 2 testy o 10 rano i kolo 18-20, ale od 13 dc robie 3 testy dziennie dopoki nie wyłapie pozytywa tempką, a cut off licze godzinowo ile mi wychodzi bo mierze temp czasem sie zdarzy ze z 2 razy w nocy /nad ranem i ostatnie kilka cykli bylo tak ze pierwszy raz zmierzyłam i byla nisko a za 2 pomiarem skok to wiedzialam co do godziny kiedy jajko wyszlo,
Na aplikacje tak nie licz bo algorytm wylicza a czy to prawda u mnie i na apce sie moze walnac o 4 dni owulacja to strasznie duzo! , ja teraz jestem 7dc i chyba za 7-8 dni owulacja, teraz chyba zrobie raz po pozytywie z abstynencja meza i zakwaszaniem dzien przed i pozniej trzymac niskie ph do 2dpo,
Ja kiedys myslalam.nad adopcja ale boje sie bo moj syn ma.problemy emocjonalne :/ nie wiem.gdzie mam sie udac z tym problemem,tu ciezko psycholog mnie olał, bo on nic nie widzi a to jest nie szukam problemu na siłe - facet nie chcial sie mieszac w chora sytuacje z moim exem.. :/ ugh
Elisse- czesc! Ja Cie pamietam - ciesze sie ze sie Tobie udalo,i gratuluje 3 bąbelka- gdybym miala parke to juz by mi nie zalezalo jakiej płci kolejne dzieci ja marze chociaz o 1 corci,
Kruszynka - kciuki za bete!
Wiem.ze sie boisz , ale bedzie dobrze,
Luisa- masakra co sie dzieje ludzie traca nerwy z dziecmi - naprawde powinni robic testy psychologiczne przyszlym rodzicom ,
Ja czekam jeszcze na moje suple.i nowe testy oby doszly jeszcze jest kilka dni
Imama- jak tam.odpoczywasz
? Bylas u fryzjera juz ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom