reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosica czekamy dalej.
Leeleeth więc u Ciebie sami artyści :) super!
Kiedyś grałam... tęsknię za pianinem, za tym uczuciem uderzenia w klawisze [emoji7] #mammarzenie że gdy będę obrzydliwie bogata to kupię sobie czarny fortepian do salonu! (ale wyznanie)
Kruszynka taka beta oznacza że wszystko jest super dobrze :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth jakbym schudła, to by mi nie przeszkadzalo, ale niestety wtedy tez mi sie ovu przesunie, albo co gorsza zniknie zupełnie :( Musze zwiększyć ilosc kcal. Podeszłam identycznie do diety. Jem trzy posilki, pozno śniadanie. Odrzucialm mieso, ale nie licze kcal, bo myślę, ze więcej niż 1500 kcal i tak nie zjem. Synuś jaki czarnulek, za mamą :). U nas my oboje ciemni a mamy niebieskookiego blondaska ;)
Kruszynka- gratulacje.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth jakbym schudła, to by mi nie przeszkadzalo, ale niestety wtedy tez mi sie ovu przesunie, albo co gorsza zniknie zupełnie :( Musze zwiększyć ilosc kcal. Podeszłam identycznie do diety. Jem trzy posilki, pozno śniadanie. Odrzucialm mieso, ale nie licze kcal, bo myślę, ze więcej niż 1500 kcal i tak nie zjem. Synuś jaki czarnulek, za mamą :). U nas my oboje ciemni a mamy niebieskookiego blondaska ;)
Kruszynka- gratulacje.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja schudłam 4kg, ale to spokojnie od grudnia do teraz wiec tak na lajcie.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kruszynka, piękna beta! Robiłaś ostatnio betę w piątek czy sobotę? Liczyłam już przyrost [emoji12]?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka - a jak ten cykl wygladał ile staran ?.mialas jakis cut off? Kreska raczej o płci nie swiadczy - chociaz rozumiem twoje obawy ,

Kruszynka- wow gratulacje ! Super beta !

Gosica - jak tam plan na ten cykl ? Co robisz ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, jeszcze nie wiem co mam począć w tym cyklu.Na pewno jedno przytulanko. Standardowo Vitex, odstawiłam saw palmetto ale dodałam lukrecję, j&d zrobię, ale waham się czy działać krótko przed pozytywem czy blisko ovu. No a największa zagwostka z tym zakwaszaniem. Kupiłam Rephresh, jeśli on ma pH 4,5 to mogę go dać po przytulankach czy tylko przed i to min 12h? Już totalnie nie wiem jak do tego podejść [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka test owu wyszedł pozytywny rano 9lutego i wtedy też w nocy ok. godz 23 były przytulanka, a owu była jakoś 10 lutego do południa,przed była gorąca kąpiel moja i męża, abstynencja 9 dniowa, a staraliśmy się od tamtego roku.

Kruszynka łał piękna beta może to bliźniaczki ;-) A kiedy tobie wyszedł pozytywny test ciążowy?

reklama
Gosica - a jakie masz ph bez rephresh ? Ja wlasnie chyba w tym cyklu dzialam po pozytywie i ogolnie po owulacji bo maz robi abstynencje to raczej cut off odpada wtedy , ile bierzesz lukrecji ? Bierz sobie 2 tab wieczorkiem, 2x 420 lub 450mg, i starczy, mozesz dac przed i mozesz dac po ja bym spr. Ile masz ph bez tego ,i wtedy decydowała ale sama sie zastanawiam.i wlasnie jestem pomiedzy daniem z 6 -12 h przed BD a pozniej tylko dokwaszac i trzymac, a nie daniem wcale tylko po z pol aplikatora ale chyba dla swojego spokoju dam przef tez tylko wlasnie dobre kilka godzin przed BD,

Marzycielka- to dzieki samej abstynencji masz szanse corkowa ;), ja tez wlasnie bede robic podobnie w tym cyklu :)! A maz albo ty jakies suplementy ?
No ja pamietam ze zaczynalas starania pozniej przerwa i zobacz jak z nowymi silami od stycznia i bam juz pozytyw [emoji4] ha :)) super ! Juz masz z glowy !

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry