reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth przyłączam się do kawusi:)

U mnie owu tak średnio 17/18 dc
Wiec testy to zaczynam w okolicach 15dc w ogóle robić

Wkurzyłam się strasznie bo kupiłam zielone testy owu a baba wysłała niebieskie mówiąc ze to to samo! A ja chce zielone!

reklama
@Kruszynka123 TRZYMAMY KCIUKI ja i mój 5tydz ciąży czyli Igor [emoji7]
Na bank będzie dobrze! Wcxoraj myślałam że sama pojadę do przychodni bo mnie ciaglo pikalo itd mega dziwne uczucie już silniejsze jak na okres a tego nie miałam wcześniej...

Naorawde ta ciąża jest zupełnie inna jak 2 poprzednie, w zasadzie pod każdym względem... Ja wiem ze tak myśląc tylko się nakręcam ale no kurcze tak jest.
DODATKOWO mój Pan Mąż zauważył, że piersi mi rosną niesymetryczne [emoji23] ahahahaha to też może być objaw?! [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleth tak zielone i pinda mi odpisała ze zielone roowe i niebieskie maja taka sama czułość i to to samo.
Wystawie jej negatywa, olać te pare zł ale o zasadę chodzi wrrrrr.

Leeleth, jeszcze nie mam PDF-a. Wczoraj była niedz, może kobieta się nie loguje. Teraz jeszcze w USA noc, mam nadzieje ze dzisiaj wieczorem może cos przyślą ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

DIewczynki na diecie dziewczynkowej - jakie jecie śniadania? Czytałam ze powinny być albo białkowe albo węglowe, nie powinno się mieszać.:/

DIewczynki na diecie dziewczynkowej - jakie jecie śniadania? Czytałam ze powinny być albo białkowe albo węglowe, nie powinno się mieszać.:/

Trudno jest niemieszane bo często białko jest w tak wielu produktach [emoji17]
Ja wszystko układam pod ilość węglowodanów, ma byc dużo a reszty mało [emoji6]
Wiec paczek dzisiaj był [emoji1320]
Albo krem z pszenicy [emoji23][emoji23][emoji23] (wciąż mnie to bawi )albo owsianka,bułka z twarożkiem, dżemem malinowym, takie rzeczy.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

O matko ile zaległości :) Wczoraj miałam cały dzień gości, nie miałam czasu odpisywać.

@leeleeth ja dodatkowo modlitwę odmawiałam z synkiem. Za córcie zacznę dopiero ;)
@Gosicia paseczek jest za darmo. Mail pasekgrodek@dominikanie.pl

Ja mam tez ogromny problem z kalorycznością posiłków. Boje się, właśnie, ze przez mój spadek wagi ovu moze nie wystąpić :(

@Marzycielka dwie krechy jak nic :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth właśnie ciężko bardzo nie mieszać. Dosłownie mam ochotę zjeść właśnie czekoladę na śniadanie hahahah.

Do góry