reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny chyba za wcześnie się cieszyłam :-(
Zrobiłam rano test z rossmanna i nic tzn jest jakby cien cienia ale to pewnie sama tylko widzę i zrobiłam też z clearblue i kreska jest dobrze widoczna nawet ciemniejsza niż ta wczoraj. I co mam teraz myśleć? Boję się, już się cieszyłam. Czy te z rossmanna jeszcze nie wykryly ciąży czy te drugie są felerne, ale to oba by byly?
1519021407-2d8ba06d8387bae8-aaaaaa.jpeg
1519021424-15f9d06cd48f7b85-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

Jutro idę na betę bo dziś nie mam jak. Dziś mam 9 dpo.

reklama
Zrobiłam rano test z rossmanna i nic tzn jest jakby cien cienia ale to pewnie sama tylko widzę i zrobiłam też z clearblue i kreska jest dobrze widoczna nawet ciemniejsza niż ta wczoraj. I co mam teraz myśleć? Boję się, już się cieszyłam. Czy te z rossmanna jeszcze nie wykryly ciąży czy te drugie są felerne, ale to oba by byly?

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

No ja nie wiem, albo my o oie mamy coś z wzrokiem albo znów będę gratulować matko polko [emoji41][emoji39]
Te testy niebieskie a szczególnie ten na dole przecież jak cholera widać kreche [emoji39][emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Hej dziewczyny czytam was tu cały czas nawet po kilka razy. No i już sama nie wiem. Do tej pory byłam pewna kiedy mam owulacjie. Bo czułam ból, jednocześnie śluz najwięcej i najlepszy i do tego szyjka wysoko i miękka. Czy potrzebuje jeszcze testów żeby to określać? I tak tu piszecie że pozytyw jest nawet dwa dni wcześniej.

reklama
Leeleth dziękuje za odp bo się wystraszyłam ze ciagle maja być zanurzone haha

Proste rzeczy a wszystko sie nagle miesza, wiem, znam [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie te z Rossmana bardzo słabo pokazywały, wiec bym sie nie przejmowała, bardzo wcześnie jest wiec spokojnie. Nie rób już testów!

Hej dziewczyny czytam was tu cały czas nawet po kilka razy. No i już sama nie wiem. Do tej pory byłam pewna kiedy mam owulacjie. Bo czułam ból, jednocześnie śluz najwięcej i najlepszy i do tego szyjka wysoko i miękka. Czy potrzebuje jeszcze testów żeby to określać? I tak tu piszecie że pozytyw jest nawet dwa dni wcześniej.

Tak, przed starankami to wszystko takie logiczne i zrozumiałe a potem wszystko sie komplikuje [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Powodzenia [emoji1307]

@Miciur-ka nie kupiłam tych elektronicznych testów, na bdm odradzają je i twierdzą, że lepsze są stripsy [emoji3]
Zamówiłam ale długo idą [emoji17] i kupiłam domowe laboratorium, dzisiaj wieczorem zatestuje.
Ogólnie to od którego dnia zaczynacie testować? Dzisiaj 10dc, to chyba wystarczająco szybko?
I znowu każda aplikacja inaczej wyznaczyła dni płodne, wiec zupełnie nie wiem jak ogarnąć ta owu i seks trzy dni przed [emoji854]

Plan na ten cykl: bdm 2dni cutoff, j&d, bez zakwaszania specjalnego, chyba, że pH skoczy powyżej 5 to wtedy dzień przed rephresh
Jak liczysz te dni odstępu? Seks i dzień po to 1? Czy jak?
Matko jakie rozkminy [emoji85]
@Miciur-ka a Ty kiedy masz death line?

A tak to witam sie z kawką [emoji477]️
Która ze mną pije?

Dziewczynki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry