reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kura wg mnie serio łatwo. Bo wtedy śluz itp sprzyja ciąży, wiec wydaje mi się to banalne a za to stworzenie dziewczynki arcy trudne ha ha ha

reklama
Od 16 tej nam dziwne klocia, ciągnięcia, bol stredniej intensywnosci glownie po lewej stronie w okolicy jajnika promieniujacy na plecy wzięłam nospe, magnez i paracetamol w odstepach godzinnych i mam mega stres bo to dziwne uczucie /ból nie zbyt przechodzi:hmm:.
Miala moze tak któraś ? Martwię się, jutro kolejna beta mam nadzieję że ładnie przyrosla..

@Kruszynka123 o której bedą wyniki? Na pewno już pięknie przyrosła!
emoji1307.png
Okolo 15tej ale mowia żeby próbować dzwonic po 13 i moze akurat już będą .
Zatem znow prosze o mega kciuki dziewczyny:yes:

Leeleeth zobaczymy co jutro test pokaże z porannego moczu ten był robiony godzinę temu. Zobaczysz że za nie dlugo ty będziesz też mam się tu chwalić 2 kreseczkami, trzymam mocno kciuki ✊✊✊

reklama
Do góry