reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@Marzycielka86
Phhi żadnen news, przecież ja mówiłam, że jesteś ciężarówka i rodzimy w październiku ja Igora a Ty (masz imię dla swojej dziopki?!) [emoji7]
Hahaha no gratulacje matka!!! [emoji7]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Phhi żadnen news, przecież ja mówiłam, że jesteś ciężarówka i rodzimy w październiku ja Igora a Ty (masz imię dla swojej dziopki?!) [emoji7]
Hahaha no gratulacje matka!!! [emoji7]
Kruszynka123
Od 16 tej nam dziwne klocia, ciągnięcia, bol stredniej intensywnosci glownie po lewej stronie w okolicy jajnika promieniujacy na plecy wzięłam nospe, magnez i paracetamol w odstepach godzinnych i mam mega stres bo to dziwne uczucie /ból nie zbyt przechodzi.
Miala moze tak któraś ? Martwię się, jutro kolejna beta mam nadzieję że ładnie przyrosla..
Miala moze tak któraś ? Martwię się, jutro kolejna beta mam nadzieję że ładnie przyrosla..
Marzycielka86
Szczypiorkowa dla córci mam mnóstwo imion a na chłopca zero :-)
@Marzycielka86 mówiłam, że ciezaroweczka a teraz fala na dziewuszki [emoji1307][emoji166][emoji166]
Ja też chce! [emoji17]
@Kruszynka123 o której bedą wyniki? Na pewno już pięknie przyrosła! [emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też chce! [emoji17]
@Kruszynka123 o której bedą wyniki? Na pewno już pięknie przyrosła! [emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kruszynka123
Okolo 15tej ale mowia żeby próbować dzwonic po 13 i moze akurat już będą .@Kruszynka123 o której bedą wyniki? Na pewno już pięknie przyrosła!
Zatem znow prosze o mega kciuki dziewczyny
Marzycielka86
Leeleeth zobaczymy co jutro test pokaże z porannego moczu ten był robiony godzinę temu. Zobaczysz że za nie dlugo ty będziesz też mam się tu chwalić 2 kreseczkami, trzymam mocno kciuki
szczypiorkowa12345
Ale to dlatego że ja mam mieć chłopaka/chłopaków i ja zabieram imiona męskie -dla dziewczynki nie mam ŻADNEGO, U cię ie odwrotnie zatem raz kolejny znak że tak być musi [emoji41][emoji39]Szczypiorkowa dla córci mam mnóstwo imion a na chłopca zero :-)
szczypiorkowa12345
Ale ja nie rozumiem skąd ten stres, przecież będzie dobrze - ZOBACZYSZOkolo 15tej ale mowia żeby próbować dzwonic po 13 i moze akurat już będą .
Zatem znow prosze o mega kciuki dziewczyny
mnie nią top kłuje pika i ciągnie w dół, i wyszło na to że to o jaw ciąży
reklama
Podziel się: