reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Miciur-ka w bdm każą testy owu rano robić? [emoji15]
A w każdej ulotce pisze żeby rano nie robić, bo nie wyjdzie jak trzeba.
@Gosica od jutra testy owu i mierzenie temp, na przyszły weekend jakoś staranka a w tygodniu owulka [emoji166]
@Luisa2018 zanurzasz do max na 10 sekund, odczytujesz po 10minutach [emoji6]
Nie musisz trzymać zanurzonego [emoji6]
@Marzycielka86 Ty pierwsza bliźniaczki będziesz miała [emoji1307]
@kura33 No właśnie to najbardziej stresujące jest, obserwujesz, liczysz, a tu wszystko sie przesunie o dooopa blada [emoji17]

U nas trojaczki były, i do dziś pamietam mine męża jak przy pierwszym lekarz mówi o słyszę serduszko, ooo a tu drugie.... hmmm czyżby trzecie? [emoji23][emoji23][emoji23]
A to nałożył sie dźwięk, i tylko jedno było [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Szczypiorkowa oby oby imiona mam nawet na dwie córki :-D. Na chłopca naprawdę nie mam żadnego, nic mi się nie podoba. Leeleeth nie mówię że bym nie chciała bliźniaczki ale będę przeszczesliwa gdy będzie nawet i jedna moja królewna :-)

Kruszyna mnie w ostatniej ciąży tak ciągłości bolało jak na okres a to ciąża była także ta pewno będzie wszystko ok.

Cieszę się dziewczyny ze wam się udało i życzę wszystkim upragnionych dzieciątek.

Marzycielka dziekuje az lepiej na duszy
happy.gif
i też nie mam imienia dla synka za to dla córki owszem:wink:
Kura33 to taki inny bol jakby kolka- ciągnięcia w okolicy jajnika ale te okresowe tez miewam. Dobrze jest sie tu poradzić zawsze dziewczyny pomoga juz się mniej martwie, że cos jest nie tak:rolleyes2:

Marzycielka, ale pozytyw! Wooow! Powoli gratuluje i zaciskam kciuki [emoji110]z imionami mam podobnie!
Kruszynka, nie stresuj się. W ciazy może tak ciągnąć itp. Pomysł sobie, ze gdyby Cud nic nie bolało to tez byś sie martwiła. Głowa do góry!!! Kciuki tez trzymam!
Leeleth, o rany ciesz się ze mąż nie zdarzył zejść na zawał na wieść o trojaczkach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Szczypiorkowa- czyli prawidlowo byla owulacja u Ciebie po prostu jestes jedna z osob gdzie owulacja moze pozno wystepowac,pamietaj ze bol nie oznacza owulacji i moze pojawic sie przed jak i po, wiec tak naprawde nie jestes pewna dokladnie na 100% kiedy ta owulacja nastapiła, a meyoda baby dust dlatego wlasnie potrzebne sa 2 stosunki bo to sprzyja chlopaczkom plus napewno trafi sie w owulke,

Pokaz test buu ja nic nie widzialam.!!!! Pokaaa - daj pocieszyc oczyyy [emoji7][emoji87] -a moze beda bliziaki

Kruszynka - spokojnie czekaj na bete , odpoczywaj, moze byc tak ze rozpulchnia sie wszystko i boli,

Marzycielka - ile masz dpo? wielkie gratulacje kochana !!! Przypomnij swoje starania w szczesliwym cyklu - robilas baby dust czy jak ? Kciuki za coreczke!

Leeleeth- niee, dziewczyny robia ale nie powinno sie robic , bo moga wyjsc falszywy wynik, lecimy znowu podobnie leeleeth teraz nasza kolej :D na kiedy masz planowana owu? Jak robisz w tym cyklu ? Ja jeszcze mysle .. :/

Luisa-10-15 sekund test zaburzasz i kladziesz na płasko czekasz, odczytac po 5-10 min zaleznie od testu najlepiej ulotke przeczytaj , a czemu chcesz dac mezowi herbatke a nie suple?

Kura- bedzie dobrze czlowiek chyba ze stresu po prostu nic nie czai i nie wie co robic ale ogolnie to jest do ogarniecia i nie jest takie trudne.

Ja czekam na testy digital clearblue - leeleeth - jak ci one wychodziły w poprzednim cyklu ?robiłas ? Na ile przed O mrygajaca buzka ? Ile dni a kiedy cala buzia ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry