reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kura - a a jakich dniach mialas owulacje w poprzednich cyklach ?
Uda sie uda nie musisz nawet sledzic cyklu ! Ok najciemniejszym tescie 2 seksy i tyle i pozniej nawet nie musisz bic robic - zazdroszcze Ci ze starasz sie o chlopca ! Niebo prosciej nic domyslac sie nie trzeba - kiedy moze byc ta owulka a kiedy seks , naprawde super warunki, takze mysl o tym ze juz masz szczescie i ze dasz rade ! :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Absolutnie wcale nie prawda. Dla mnie starania o chłopca to jakaś czarna magia! [emoji23] gdzie testy a gdzie owu, u nas test pozytywny w środe i wtedy przytulanki a owu w pt wiec współżycie było tez 2 dni przed - idealnie na dziopke... Ale na tam liczenia Chłopca :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Dziewczyny no jest NEWS
opowiadam historie tesciom o przepowiedni córki że będą bliźniaki i co?!
W rodzinie męża były bliźniaki - chłopcy. My jesteśmy 2gim pokoleniem i to od strony jego dziadków [emoji23]

Szczypiorkowa u mnie teściowa też jest z bliźniaczek, tylko ze to podobno nie ma się nijak bo musi być to od strony kobiety a nie męża.
A tego nie wiem, tylko mi pow że to co 2gie pokolenie więc szansa jest [emoji23]
Ale jak mówię tj mniej prawdopodobne jak wygranie w Lotto. Ja tam będę wniebowzięta za jednego zdrowego silnego Igora :) [emoji7]

Ja trochę czytałam na ten temat bo przy 1 dziecku bałam się ciąży mnogiej bo teściowa nawet zartowala ze ona jest z blizniaczek więc i u nas mogą się trafić :-) A u mnie w rodzinie też nie było żadnych bliźniąt.
Ja też bym była przeszczesliwa choćby z 1 córci.

Kochane albo mam omamy albo...
1518974696-5e2dcad089336e23-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

reklama
Do góry