reklama
Leeleeth ale to test owu, gdyby to był ciążowy to bym już bym dawno na zawał zeszła
Pytam bo nie chce robić sobie zludnych nadziei.
Widzę, że owu [emoji6]
Wg mnie będzie druga kreska! U mnie tez mocna była, a na ciążowym ledwie cień. Kiedy testujesz? Już oficjalnie [emoji3]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Marzycielka86
Fanka BB :)
Leeleeth a nie musi być test całkowicie pozytywny aby można podejrzewać wtedy ciąże?
Nie wiem kiedy będę testować, boję się bieli.
szczypiorkowa12345
Ekhm napisałam wyżej że ja miałam taki test 9 albo 10 dpo (cykl 30dni). I też mnie boli podbrzusze, ale u mnie ta ciąża już jest zupełnie inna jak przy dziewczynach a jest dop 5tydzien [emoji23][emoji39][emoji23]Leeleeth a nie musi być test całkowicie pozytywny aby można podejrzewać wtedy ciąże?
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Marzycielka86
Szczypiorkowa ja też mam cały czas skurcze i kłucia i też jest inaczej niż w innych ciazach o ile okaże sie ze to faktycznie ciąża.
U mnie cykle 31 dniowe.
U mnie cykle 31 dniowe.
Luisa2018
Kurczę dziewczyny ciężko mi wyrobić normę kcal przy dwóch posiłkach. Musiałabym jeść po 800 kcal jeden, ciężko... ( chyba ze czekoladę heh )
Wiec sama nie wiem czy rozbijać to na 3 posiłki?
Na dodatek bardzo mnie mdli odkąd jem 2-3 posiłki a nie 5. Uhggg....
Wiec sama nie wiem czy rozbijać to na 3 posiłki?
Na dodatek bardzo mnie mdli odkąd jem 2-3 posiłki a nie 5. Uhggg....
szczypiorkowa12345
Ja tam myślę, że ciężarówka jesteś [emoji41][emoji39] tylko Ty na córcie tak?Szczypiorkowa ja też mam cały czas skurcze i kłucia i też jest inaczej niż w innych ciazach o ile okaże sie ze to faktycznie ciąża.
U mnie cykle 31 dniowe.
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Kruszynka123
Marzycielka86 u mnie w cyklu z ciaza ktora straciłam LH nie byl wogole pozytywny kreska była blada a mimo to w 12dpo test Hcg byl pozytywny .
Straszne mam styki dziewczyny boję sie powtórki z rozrywki
Jestem na takiej grupie na fb i tam co chwilę dziewczyny mają ciaze biochemiczne koszmar niby 60% ciąż to właśnie biochemiczne .
Straszne mam styki dziewczyny boję sie powtórki z rozrywki
Jestem na takiej grupie na fb i tam co chwilę dziewczyny mają ciaze biochemiczne koszmar niby 60% ciąż to właśnie biochemiczne .
@Marzycielka86 u mnie była taka porządna kreska, Twojej tez nic nie brakuje. Nigdy nie słyszałam, że musi byc pozytyw to cos znaczy. Tylko, że wykrywa bhcg
@Luisa2018 ja jem 3posilki, nie dawałam rady na dwóch. Porcje były tak ogromne ze nie dawałam rady zjeść wszystkiego. Zreszta nadal mam tem problem i często nie „wyjadam” kcal jem poprostu dużo mniej. Węglowodany mnie zapychają i kiepsko jest [emoji6]
No ale im mniej kcal tym lepiej [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Luisa2018 ja jem 3posilki, nie dawałam rady na dwóch. Porcje były tak ogromne ze nie dawałam rady zjeść wszystkiego. Zreszta nadal mam tem problem i często nie „wyjadam” kcal jem poprostu dużo mniej. Węglowodany mnie zapychają i kiepsko jest [emoji6]
No ale im mniej kcal tym lepiej [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Luisa2018
Leeleth znam to. Dzisiaj zjadłam dwa posiłki i trzeciego nie zmieszczę . Ledwo dobiłam tys kcal :/ :/ nie żebym narzekała. Bo ja mam troszkę do zrzucenia wiec zapas tłuszczu mam ))) i schudnąć się przyda. Mam nadzieje ze jakoś wybitnie sobie tym krzywdy nie zrobię . Czasem 2 czasem 3 jem. Ale do słodkiego ciągnie mnie okrutnie....
Podziel się: