reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie test ciemniejszy niż był ale i tak to cos nowego bo przy dziewczynach na dzień @ było biało-bielusieńko.
Kurde nadal mnie ciągnie w brzuchu i ból głowy okrutny :( ja nie wiem, nigdy też tak nie miałam a teraz ani leków ani nic :(

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Witajcie ja przyszlam sie pochwalic :-) w pon i 16.15 przyszedl na swiat moj synek 2920 i 54 cm do kochania :-)

Gratulacje piękne!! Niech zdrowo sie chowa [emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

z8IJsM.jpg
[/URL][/IMG] czy miałam owulkę?:hmm: jajniki czułam ok.13dc. śluz był. kiedy najlepiej robić te testy? jakie godziny ?

z8IJsM.jpg
[/URL][/IMG] czy miałam owulkę?:hmm: jajniki czułam ok.13dc. śluz był. kiedy najlepiej robić te testy? jakie godziny ?

Testy nie pokazują serio pozytywnego, ale może ten drugi od góry jest pozytywny? Mi czasem tez tak pokazuje [emoji85]
Lipa z tymi testami

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

leeleeth-dziękuję to by się zgadzało bo 2 jest z 12dc.a 13dc.czułam kucie jajników.
tylko czemu takie blade i niewiadomo co to :eek: jakie polecacie testy?
ale u mnie owu.zazwyczaj 13dc.

reklama
Jona może nie trafiłaś do końca z godzina... wiesz pik był ale ter zrobiłaś troszkę później no i nie ma stricte pozytywnego ale owu była . Czasem tak się zdarza

Do góry